zaterdag 8 juni 2019

Autoweek: Facelift Friday: Honda Stream

Facelift Friday: Honda Stream
Ach, de Honda Stream. De relatief compacte Japanner met drie zitrijen kwam in een periode waarin dit soort middelgrote MPV's behoorlijk populair waren, maar wist in ons land toch maar weinig concurrenten van hun plekje te verdrijven. Zoals bij meer Honda's lag dat niet aan de auto zelf, die in 2003 een flinke facelift kreeg.
Lees verder

Alpine teast nieuwe versie A110
Alpine heeft op z'n Twitterpagina een drietal mysterieuze foto's geplaatst. De blauwe container die erop prijkt lijkt een nieuwe versie van de A110 te verhullen en de kans dat die trager is dan de reeds bestaande variant, is natuurlijk klein.
Lees verder

Ferrari 612 als Vandenbrink Shooting Brake
Het Nederlandse Vandenbrink Design presenteert vandaag deze Shooting Brake. Wie iets van Ferrari's weet ziet meteen dat het ome en 612 Scaglietti gaat, maar dan wel een hele bijzondere.
Lees verder

Prijzen nieuwe versies Nissan X-Trail bekend
Eerder dit jaar werd bekend dat Nissan de bekende 1.3-benzinemotor van Renault en een nieuwe 1.7-diesel in de X-Trail lepelt. Inmiddels zijn ook de Nederlandse prijzen bekend.
Lees verder

Ook Subaru wil naar nul doden
Al enkele jaren belooft Volvo het aantal verkeersdoden in hun auto's terug te brengen naar nul. Goed voorbeeld doet volgen: nu komt ook Subaru met grote toezeggingen.
Lees verder

Back to basics: Ford Mondeo Hybride
Stiekem gaat de huidige Ford Mondeo al even mee en staat het slecht gesteld met het segment waarin hij zich begeeft. Toch acht Ford geen reden om het auto uit de schappen te halen en voorzag het merk de ruimtewonder recent zelfs nog van een facelift. Groot nieuws: de Wagon is voortaan ook als hybride te bestellen. Tijd voor een nader onderzoek.
Lees verder

Boze hesjes tegen Tesla
De overeenkomst tussen Emmanuel Macron en Tesla? Vanaf vandaag hebben ze beiden boze hesjes tegenover zich. Een aantal Nederlandse Model 3-rijders van het eerste uur voelt zich tekort gedaan en uit, in rode hesjes gekleed, zijn onvrede voor de Tesla-assemblagehal in Tilburg.
Lees verder