Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: 'Frans belang Renault afbouwen'

'Frans belang Renault afbouwen'
Frankrijk is bereid om aandelen in Renault van de hand te doen als dat de samenwerking met Nissan ten goede komt. Dat heeft de Franse minister van Financiën Bruno Le Maire gezegd.
Lees verder

Tweeling: Nissan Primera – Infiniti G20
Aan lef op designgebied heeft het Infiniti de afgelopen decennia zeker niet ontbroken. Het merk begon echter voorzichtig, met een chique versie van de brave Nissan Primera.
Lees verder

Barrels op Topsnelheid - Team Michiel
We weten dus al wie er laatste wordt. Maar zou Michiel kunnen tippen aan de prestatie van de A-klasse?
Lees verder

De vader van alle Opels
Van leerling tot directeur, van Olympia Rekord tot Calibra – Herbert Oberhaus was 42 jaar lang het creatieve brein van Rüsselsheim. Nu doet hij enkele geheimen uit de doeken.
Lees verder

Hoe doet een Tesla het als ijsracer?
Een internationale test met een technische workshop van Tesla komt ongeveer even vaak voor als – pakweg – een totale zonsverduistering. Op naar het Hoge Noorden dus, want als kers op de taart speelt het evenement zich in Lapland af, met testtrajecten op bijna een meter dik ijs van de bevroren zee. Op de exacte dag dat de Model Y wordt onthuld, blaffen we zodoende 'schaafijs sproeiend' met de Model 3 en Model S over het ijs!
Lees verder

Pick-up met X-Factor
Een Roemeens familiebedrijf ontwikkelt voor Renault een Dacia Duster met laadoppervlak. En het eindresultaat oogt alsof hij zo uit de fabriek is gerold. Wij zeggen, bouwen dat ding!
Lees verder

Dít is de Mercedes-Benz GLB
Modelvariant nummer zes uit Mercedes' beloofde reeks van acht compacte modellen is daar. Dit is de GLB, een langverwachte SUV die de GLA niet vervangt, maar komt versterken.
Lees verder