dinsdag 18 juni 2019

Autoweek: Nieuwe Renault Captur duikt weer op

Nieuwe Renault Captur duikt weer op
Renault heeft weinig geluk met het onder de pet houden van zijn nieuwkomers. De vernieuwde Zoe lekte nog voor zijn onthulling de digitale kanalen op en ook de nog te onthullen nieuwe Captur hield het niet droog. Die laatste duikt nu voor de tweede keer op en laat daarbij zijn achterzijde beter bekijken.
Lees verder

Renault Triber in beeld
Renault trekt deze week in het Indiase New Delhi het doek van de Triber, een compacte cross-over waar we nu meer van te zien krijgen.
Lees verder

Rezvani teast volledig nieuwe Tank
Het excentrieke Rezvani Motors laat middels een teaserafbeelding weten dat het een volledig nieuwe Tank achter de coulissen heeft staan. Daarmee wordt het huidige, in 2017 gepresenteerde model al vrij rap vervangen.
Lees verder

Range Rover Velar komt als Carbon Edition
Land Rover heeft de Range Rover Velar exclusief voor de Nederlandse klant in een speciaal jasje gehesen. De naam verklapt gelijk aan welke uiterlijke opsmuk je de auto kunt herkennen.
Lees verder

Volkswagen ID.R terug naar Goodwood
Volkswagen is op recordjacht met de ID.R. De elektroracer wist snelle tijden neer te zetten tijdens de Pikes Peak Hill Climb, tijdens de Goodwood Hillclimb en op de Nürburgring-Nordschleife. Nu is Volkswagen voornemens om een van die records aan te scherpen.
Lees verder

Mercedes-Benz G-klasse ook als 400d
Mercedes-Benz levert de G-klasse al als 350d, als 500 en als knotsgekke AMG 63. Er komt nu een nieuwe dieselversie bij: de 400d.
Lees verder

Aston Martin geeft AM-RB-003 definitieve naam
Aston Martin heeft een definitieve modelnaam geplakt op de eerder aangekondigde supercar die vooralsnog de codenaam AM-RB-003 droeg.
Lees verder