Doorgaan naar hoofdcontent

Autofans: Brussel beboet op snelheid zonder dat er meting aan te pas komt

AUTOFANS
Brussel beboet op snelheid zonder dat er meting aan te pas komt
De Brusselse politie bekeurt sinds enkele weken op snelheid zonder het gebruik van een camera. Het inschattingsvermogen van de agent is genoeg om een boete in de bus te krijgen. Perfect wettelijk, zegt de Brusselse politie.
Lees verder

Officieel: Seat Tarraco PHEV is fiscaal interessante Spanjaard (2019)
Seat's grootste SUV Tarraco krijgt een stopcontact op de voorvleugel waardoor de Spaanse autobouwer eindelijk uit kan pakken met een plug-inhybride in haar gamma. Die is 245 pk sterk en zal onder de 50 g/km CO2 duiken.
Lees verder

De zin en onzin van de "luchtzuiverende" dieselwagen
"Een dieselmotor is zo proper, dat hij de lucht reinigt in plaats van vervuilt", het is een catchphrase die de laatste dagen opduikt in verschillende media. Maar is het feit of fictie? Kan een dieselmotor echt de lucht reinigen? Tijd voor de zin en de onzin.
Lees verder

Is een auto op CNG een goed idee?
Videotips Ben je op zoek naar een nieuwe auto? Durf dan ook eens kijken naar CNG! Autofans legt je uit waarom je volgende auto op aardgas best een goed idee kan zijn! Ben je op zoek naar een nieuwe auto? Durf dan ook eens kijken naar CNG! Autofans legt je uit waarom je volgende auto op aardgas best een goed idee kan zijn!
Lees verder

Officieel: Porsche Macan Turbo is 440 pk sterk (2019)
Porsche heeft het doek gehaald van haar meest performante Macan. Die krijgt het motorblok vanuit de Audi RS 5 en is daarmee in één klap 440 pk sterk. Voor als het wat vooruit mag gaan.
Lees verder