Doorgaan naar hoofdcontent

Autofans: Eerste productiefaciliteit van Polestar opent deuren

AUTOFANS
Eerste productiefaciliteit van Polestar opent deuren
Vandaag zal voor goed de geschiedenisboeken in gaan als de dag waarop Polestar officieel haar band startte voor productie!
Lees verder

BMW verbergt haar X6 onder laagje Vantablack
Ooit al gehoord van Vantablack? Het wordt 's werelds zwartste zwart genoemd omdat het menselijk oog geen vormen en structuur meer kan zien in objecten die in het goedje zijn geschilderd. BMW besloot nu samen met de ontwikkelaar van de coating de nagelnieuwe X6 in het Vantablack VBx2 te coaten. Een verf die maar 1 procent licht reflecteert.
Lees verder

Officieel: Mercedes GLE Coupé (2019)
Gezien het succes van de vorige generatie was het maar een kwestie van tijd voor Mercedes een Coupé-afgeleide van de nieuwe generatie GLE zou lanceren. Die wordt nu boven de doopvont gehouden en past het overbekende receptuur toe. De GLE Coupé generatie 2 is een feit!
Lees verder

Brussel binnen rijden? Tol betalen!
Brussel voert haar anti-auto-beleid nog wat op en wil binnen de 5 jaar een variabele tol gaan heffen op auto's die de hoofdstad binnen rijden. Een tol die ook geld voor Vlamingen die in Brussel werken of de hoofdstad willen bezoeken. Al is het maar de vraag of deze tol het levenslicht zal zien.
Lees verder

Alpina neemt B3 Touring mee naar Frankfurt
Duitse autobouwer Alpina zal op het autosalon van Frankfurt haar nieuwe generatie B3 Touring voorstellen. De BMW M3 Touring die BMW zelf nooit zal maken, zeg maar.
Lees verder