maandag 19 augustus 2019

Autofans: Ferrari 488 Pista volgens Novitec (2019)

AUTOFANS
Ferrari 488 Pista volgens Novitec (2019)
De Duitse tuner van voornamelijk Italiaanse schoon heeft weer van zich laten horen door zich te werpen op de Ferrari 488 Pista. Waardoor extreem net nog een injectie extreem kreeg.
Lees verder

Deze Mohave wil absoluut geen Kia zijn
Denk je aan Amerikaanse SUV-sloepen, dan denk je aan de Cadillac Escalade, of de Lincoln Navigator. Een Kia... dat komt niet meteen te geest. Toch wil Kia ten strijde trekken tegen de gevestigde Amerikaanse orde met de Mohave. Een auto die misschien wel doelbewust alle Kia-badges achterlaat in de fabriek.
Lees verder

Officieel: BMW 3 Reeks Touring eindelijk als 330e plug-in (2019)
BMW biedt haar 3 Reeks al jaren aan in een plug-invariant. Alleen moest je dan genoegen nemen met de Berline. Goed nieuws echter, zakelijke rijder! Want vanaf de zomer van 2020 kan je ook de Touring krijgen met stekker! Eindelijk.
Lees verder

Aanbieders elektrische deelsteps trekken massaal uit Brussel
Zowat een derde van de elektrische steps die momenteel "te leen" zijn in Brussel zullen binnenkort uit het straatbeeld verdwijnen. Verschillende aanbieders trekken de stekker uit de Europese hoofdstad wegens aanhoudend vandalisme en misbruik van de deelstep. Wind, Hive en Tier halen alvast meer dan 1.000 steps uit onze hoofdstad.
Lees verder

Bugatti Centodieci, alweer gelimiteerde geldput
Ondertussen is geweten dat in de wereld der hyper-rijken exclusiviteit en onderscheid van het grootste belang zijn. Zo hebben we al oneindig veel versies van de Bugatti Veyron en Pagani Zonda zien passeren in het verleden. Geloof het of niet, we zijn er weer ééntje rijker. Deze keer met de Bugatti Chiron als basis
Lees verder