maandag 12 augustus 2019

Autofans: Lotus-logo in het nieuw

AUTOFANS
Lotus-logo in het nieuw
Het herwerkte Lotus-logo komt er gelijktijdig met de voorstelling van een nieuwe sponserdeal met de Engelse voetbalclub Norwich City.
Lees verder

Ferrari belooft twee nieuwe modellen in september
Audi komt dit jaar nog met 6 nieuwe RS-modellen en Ferrari belooft in september 2 modellen te onthullen. De petrolheads kunnen blij zijn!
Lees verder

Brussel gaat komende jaren 65.000 parkeerplaatsen verwijderen
Brussel heeft besloten de komende jaren stelselmatig openbare parkeerplaatsen te verwijderen uit de straat om zo de automobilist verder te ontraden om de stad binnen te komen. Tegen 2030 moeten er zo'n 65.000 plaatsen zijn verdwenen, waardoor het aantal openbare parkeerplaatsen onder de 200.000 stuks zal duiken.
Lees verder

Stad Minneapolis bant drive-thru fastfoodketens uit klimaatoverwegingen
De Amerikaanse stad Minneapolis heeft besloten dat het verboden is om nieuwe fastfoodketens te bouwen met een drive-thru. Dit om de emissie veroorzaakt door wachtende auto's te reduceren.
Lees verder

MotoGP's nieuwe safety car is BMW M8 met spoiler-fetisj
Naar goede gewoonte voorziet BMW het MotoGP-kampioenschap van een gepaste safety car. Verschillende M-modellen passeerden al de revue. Nu is het de beurt aan de M8 Competition. Met een spoiler om jaloers op te zijn. En o ja, 625 pk.
Lees verder