Doorgaan naar hoofdcontent

Autofans: Lynk & Co 03 Cyan Concept neemt loopje met regels en rijdt 2 Nürburgringrecords aan diggelen

AUTOFANS
Lynk & Co 03 Cyan Concept neemt loopje met regels en rijdt 2 Nürburgringrecords aan diggelen
Met grote praal kondigt Cyan Racing, het voormalige Polestar-raceteam van Volvo, aan dat het twee ringrecords aan diggelen heeft gereden. Met één en dezelfde auto! Want de 03 Cyan Concept van Lynk & Co is de snelste sedan én snelste voorwielaandrijver die over de Groene Hel vloog. Als je om kan met een korrel zout...
Lees verder

CNG-test: Skoda Octavia Combi G-TEC 1.5 (2019)
Ben je vandaag op zoek naar een ecologische auto, dan word je al snel gestuwd naar dure (plug-in)hybrides en elektrische modellen. Auto's die niet voor ieders gebruik en/of budget zijn. Maar wat als we zeggen dat er nog een ander alternatief is? Zoals CNG. We bewijzen het aan de hand van de Skoda Octavia Combi G-TEC.
Lees verder

Audi AI:Trail Quattro is offroader van de toekomst
Audi zal op het autosalon van Frankfurt deze AI:Trail Quattro op de stand rijden. De alweer vierde conceptwagen van een kwartet dat vooruit kijkt in de toekomst. Bij deze AI:Trail Quattro ligt de focus op het onverharde.
Lees verder

Tanken we binnenkort ook bio-ethanol aan de pomp?
België is volop bezig om ook E85, bio-ethanol, beschikbaar te maken aan je lokaal tankstation. Dat is een brandstof die voor 85 procent bestaat uit ethanol en nog maar 15 procent benzine bevat. Milieuvriendelijker en ook wat goedkoper aan de pomp.
Lees verder

Peugeot partner Alpin Camper is het kleine kampeerbusje dat kon
Peugeot zal deze week op het Caravan Salon 2019 (jep, dat is een ding) de Partner Alpin Camper voorstellen. Een knus kampeersbusje dat aantoont dat afmetingen niet van tel zijn. Toch niet als je met beperkt volk op pad gaat...
Lees verder