dinsdag 20 augustus 2019

Autofans: Porsche Taycan steekt middenvinger op naar range anxiety, rijdt 3.425 kilometers in 24 uur

AUTOFANS
Porsche Taycan steekt middenvinger op naar range anxiety, rijdt 3.425 kilometers in 24 uur
Om aan te tonen hoe performant Porsches eerste volledig elektrische productiewagen is, heeft het Duitse merk besloten 24 uur lang met een Taycan over het circuit van Nardo te vliegen. Het resultaat? 3.425 elektrische kilometers, met de nodige oplaadbeurten tussendoor. Maar wat wil dat eigenlijk zeggen?
Lees verder

Hyundai kondigt heftige i30 N Project C aan
Hyundai zal volgende maand het doek halen van de i30 N Project C, een gelimiteerde oplage van de i30 N met een lager gewicht en extremere set-up. De Golf GTI Clubsport à la Korea zeg maar.
Lees verder

Jaguar Land Rover wil 3D-head-updisplay met projectie op de weg
Jaguar Land Rover (JLR) is bezig met het ontwikkelen van een head-updisplay die info en waarschuwingen in real time kan projecteren op de weg vóór de bestuurder. Studies wijzen namelijk aan dat "pop-out"-instructies reactietijden kunnen verkorten.
Lees verder

BMW's nieuwe CEO duidelijk: Minder klagen, betere auto's maken
BMW heeft een nieuwe CEO en dat zullen ze intern geweten hebben. Oliver Zipse, de nieuwe man aan de top, spoort werknemers er op aan om het beter te doen dan de rivalen, zonder excuses. Daarmee wil de CEO snel het gat dichten dat Audi en Mercedes hebben gecreëerd.
Lees verder

Rijtest + video: Volkswagen Golf GTI TCR (2019)
Het einde is nabij voor de zevende generatie Golf GTI. Volkswagen voorziet een passend afscheid met deze 290 pk sterke GTI TCR. Meer letters, meer vreugd?
Lees verder