vrijdag 16 augustus 2019

Autoweek: Bugatti 'Centodieci' lekt uit

Bugatti 'Centodieci' lekt uit
Tijdens een van 's werelds grootste evenementen voor autoliefhebbers, de Concours d'Elegance in Pebble Beach, komt Bugatti met een speciale showauto. Net voordat het grote feest losbarst, duikt die auto 'per ongeluk' al op.
Lees verder

Dít is de Skoda Kamiq GT
Skoda heeft een nieuwe cross-over achter de coulissen staan. De Kamiq GT. Niets is echter wat het lijkt.
Lees verder

Nissan GT-R Spec V P700 - Op de Rollenbank
Meestal vergelijken we het vermogen van een auto met de fabrieksopgave. Maar de komende tijd doen we het anders en kijken we of getunede auto's hun beloftes waarmaken. We beginnen met een Nissan GT-R met P700 pakket, in theorie goed voor 700 pk.
Lees verder

Audi beprijst nieuwe dieselmotor A4
Audi breidt het motorengamma van de A4 uit met een nieuwe dieselversie, de 40 TDI. Deze dieselmotor vult het gat in dat tussen de 35 TDI en 45 TDI bestaat.
Lees verder

Hyundai belicht IAA-debutanten
Hyundai belicht wat het allemaal meebrengt naar de IAA van Frankfurt die op 10 september zijn poorten opent. Wat blijkt: het merk heeft meer achter de coulissen staan dan de nieuwe i10.
Lees verder

Fiat Fastback Concept nadert productieversie
Vorig jaar presenteerde Fiat in Brazilië de Fastback Concept, een voorbode op een coupé-SUV waarvan we nu een kleimodel zien dat weggeeft wat we van de productieversie kunnen verwachten.
Lees verder

Tweede Volkswagen T-Cross voor China
Kort na de Europese lancering van de T-Cross, presenteerde Volkswagen een optisch afwijkende versie daarvan voor de Chinese markt. Wat blijkt? Er komt nog een T-Cross naar China. Pardon?
Lees verder