Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Citroën C4 Cactus - Occasion aankoopadvies

Citroën C4 Cactus - Occasion aankoopadvies
De Citroën C4 Cactus is een smaakgevoelig ding. Of hij mooi of lelijk is, mag je zelf beoordelen. Wij gaan eens kijken of het een verstandige aankoop is als tweedehands auto.
Lees verder

Audi RS6 Avant - Eerste kennismaking
De huidige A6 is al even onder ons en dat betekent dat het gamma uitgebreid wordt met gretig versnellende sportversies. De S6 rolde onlangs zijn nieuwe dieselspieren en vandaag wordt de A6-familie naar boven afgerond met deze hagelnieuwe RS6 Avant!
Lees verder

Audi RS6 Avant ook naar Noord-Amerika
De vannacht gepresenteerde nieuwe Audi RS6, waarvan je behalve een uitgebreid nieuwsbericht ook al een kennismakingsvideo vindt op deze site, zal ook in Noord-Amerika worden verkocht. Dat is groter nieuws dan het lijkt.
Lees verder

Kleurrijk oud nieuws: Rolls-Royce op de Monterey Car Week
We geven het toe, de platen die je hier ziet zijn al een paar dagen oud. Veel nieuwswaarde hebben de auto's die Rolls-Royce meenam naar de Monterey Car Week dan ook niet, maar kleurrijk zijn ze wel.
Lees verder

Porsche investeert in startup TriEye
Porsche investeert in de Israëlische startup TriEye, dat zich heeft toegelegd op de ontwikkeling van speciale camera's voor rijhulpsystemen.
Lees verder

Audi RS Q8 camouflageloos in beeld
Met de presentatie van de Audi RS6 en de daaraan gekoppelde berichten hebben sommigen vandaag ongetwijfeld genoeg Audi RS-nieuws te verwerken, maar we gaan toch nog even door. Dit is namelijk de RSQ8, maar dan zonder camouflage.
Lees verder

Kia Mohave toont dashboard
In thuisland Zuid-Korea presenteerde Kia onlangs een nieuwe Mohave, maar het bleef bij een set foto's van de buitenkant. Nu is het interieur aan de beurt, al gaat het alsnog om een tekening.
Lees verder