Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Facelift Friday: Chevrolet Blazer/S10

Facelift Friday: Chevrolet Blazer/S10
Na de Jeep Cherokee van vorige week is het wel zo gepast om ook de 'compacte' SUV van concurrent General Motors op het Facelift Friday-podium te hijsen. De Blazer kreeg in 1998 een nieuwe neus en pick-up-broertje s10 deed vrolijk mee.
Lees verder

Prijzen vernieuwde Opel Astra bekend
De Astra staat aan de voet van een nieuwe hoofdstuk, want Opel heeft een flinke bezem door het motorengamma gehaald. Een GM-bezem wel te verstaan, want PSA-motoren zijn voorlopig nog niet welkom in de neus van de middenklasser. De Nederlandse prijzen voor de benzinemotoren zijn nu bekend gemaakt.
Lees verder

McLaren komt met nieuwe Ultimate Series-model
Het autofeest van de Concours d'Elegance in Pebble Beach staat in de startblokken voor de grote opening. Van veel merken weten we wat te verwachten, behalve van McLaren. De Britten waren tot noch toe stil over hun nieuws tijdens het grote evenement. Tot nu!
Lees verder

Audi E-Tron 55 Quattro - Mercedes-Benz EQC 400 - Dubbeltest
Nadat Tesla met overmacht zichzelf de premium EV-markt toe-eigende, worden de Duitse reuzen langzaam wakker. Mercedes zijn EQC is het eerste volwaardige elektrische productiemodel van Das Haus. Met de Audi E-tron kijken we welke Duitser de inhaalrace het beste start.
Lees verder

In het Wild: Toyota Echo (2000)
Een wat verkleurde, compacte Toyota van rond de eeuwwisseling is voor de meeste omstanders waarschijnlijk geen tweede blik waard, maar wij kijken toch graag even om naar dit exemplaar. Dit is namelijk een heuse Echo, helemaal uit de VS.
Lees verder

Dit is de Bugatti Centodieci
Dankzij uitgebreide lekkage wisten we het stiekem al, maar nu grijpt Bugatti ook officieel terug op z'n niet al te verre verleden. Dit is de Bugatti Centodieci!
Lees verder

Back to basics: Alpine A110
Met alle nieuwe uitstootregels en strenge maatregelen zou je bijna vergeten dat autorijden ook nog gewoon heel leuk mag zijn. Bij Renault waren ze dat nog niet vergeten, want vorig jaar zag Alpine wederom het levenslicht. De Alpine A110 wordt sindsdien met open armen ontvangen. Tijd voor deze rubriek om kennis te maken met de Fransman.
Lees verder