Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: In het Wild: Chrysler Newport

In het Wild: Chrysler Newport
Het cliché wil dat Amerikanen altijd onhandelbaar groot zijn. Dat klopt natuurlijk niet, maar deze Chrysler Newport krijgt een Nederlands parkeervak wel erg makkelijk op de knieën.
Lees verder

Toyota Supra (1993) - Op de rollenbank
Doorgaans vergelijken we in deze rubriek het gemeten resultaat op de rollenbank met het vermogen dat ooit in de folder van een auto heeft gestaan. Voor één keer springen we nu uit de band. We maken een serie met extreem getunede auto's die op geen enkele manier meer iets met de fabrieksopgave te maken hebben. In de aanmelding hiervoor bliezen we hoog van de toren. "We willen minimaal 500 pk zien, anders hoef je niet te komen." In de komende vijf weken maak je kennis met de kandidaten die ...
Lees verder

De Tweeling: Ford Festiva - Mazda 121 - Kia Pride - Saipa
Ken je 'm nog, de Kia Pride? De eerste Kia die naar Europa kwam was in feite een Mazda 121, maar die was op zijn beurt weer een broertje van de Ford Festiva.
Lees verder

China: BYD omhoog, Geely omlaag
Terwijl BYD z'n winst ziet verdrievoudigen, hield het eveneens Chinese Geely in het eerste halfjaar veertig procent minder over dan vorig jaar. De sleutel lijkt te liggen bij het aanbod EV's.
Lees verder

Fiat vernieuwt, maar buiten Europa
Productnieuws van Fiat dat enige relevantie voor de Europese markt heeft, is momenteel ver te zoeken. Reden genoeg om de Nederlandse landsgrenzen over te steken om te zien waar het bedrijf zich momenteel wél mee bezighoudt.
Lees verder

BMW i4 betrapt
BMW is druk bezig de i4 productierijp te maken. Eerder dit jaar brachten ze zelf enkele beelden daarvan naar buiten, maar onze spionagefotograaf wist de i4 nu ook te snappen, waardoor we nu ook een aardige indruk van de achterkant krijgen.
Lees verder

BMW 6-serie GT facelift voor de lens
De BMW 6-serie GT is pas twee jaar op de markt, maar toch vindt BMW dat er hier en daar wat strakgetrokken dient te worden. Al zijn de wijzigingen overzichtelijk, dat neemt niet weg dat ze aan praktijkproeven onderworpen dienen te worden.
Lees verder