Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Nieuwe Land Rover Defender zonder plakkers

Nieuwe Land Rover Defender zonder plakkers
Land Rover lijkt enige moeite te hebben om beeldmateriaal van de nieuwe Defender onder de pet te houden. Op Instagram duikt namelijk wederom een afbeelding op van de nieuwe offroader.
Lees verder

Bufori toont prototypes CS
Bufori is een kleine in Maleisië gevestigde fabrikant met een portfolio vol eigenzinnige modellen. Het bedrijf heeft een nieuwe sportcoupé op stapel staan en het is die nieuwkomer waar het merk nu de eerste prototypes van laat zien.
Lees verder

Seat hint naar nieuw lettertype
Extreem belangrijk nieuws! Tenminste, als je van onbeduidend kleine details houdt. Op de vanmorgen gepresenteerde Seat Tarraco PHEV schittert een nieuw lettertype dat Seat in de toekomst wellicht vaker gaat toepassen.
Lees verder

Mercedes-Benz presenteert AMG GLB 35
De geheel nieuwe Mercedes-Benz GLB maakt voor het eerst in zijn tot nu toe korte leven kennis met het AMG-label. Zoals reeds eerder gebeurde bij nieuwe modellen stuurt Mercedes hem in eerste instantie als instap-AMG 35 de weg.
Lees verder

Elektrische range Peugeot 3008 GT Hybrid4 aangescherpt
De huidige Peugeot 3008 krijgt voor het eerst in zijn leven een stekker als plug-inhybride. Na nieuwe metingen blijkt dat de auto verder komt dan in eerste instantie werd gedacht.
Lees verder

Land Rover toont nog één keer Defender voor Frankfurt
Land Rover toont nog één keer een teaser voordat de langverwachte Defender definitief wordt onthuld. Dat denken we althans, want die onthulling is aanstaande.
Lees verder

Tesla stapt in verzekeringen
Tesla gaat een eigen verzekering aanbieden voor z'n auto's en stelt dat die flink voordeliger is dan veel alternatieven. Het product wordt in Californië gelanceerd, waarna andere Amerikaanse staten zullen volgen.
Lees verder