Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Opel Crossland X krijgt 1.2 Turbo met automaat

Opel Crossland X krijgt 1.2 Turbo met automaat
Opel belooft nog een klein primeurtje mee naar Frankfurt te nemen. De krachtigste benzinemotor in de Crossland X komt er in combinatie met een automatische transmissie.
Lees verder

Nürburgring-record voor Porsche Taycan
Een nieuwe week, een nieuw Ringrecord! Deze keer gaat het om het record in een nogal specifieke categorie, namelijk die voor vierdeurs EV's. De Porsche Taycan mag zich de snelste elektrische 'gezinsauto' noemen.
Lees verder

Brabus aan de slag met Mercedes-AMG 35
Brabus, de alom bekende tuner van Daimler-producten, heeft een nieuwe creatie de wereld ingeslingerd. Ze gingen bij Brabus druk in de weer met de instap-AMG van de A-klasse en presenteren deze B 35 S.
Lees verder

BMW onthult X5 VR6
BMW heeft de X5 VR6 naar voren geschoven, een versie waar zelfs de grote schurken der aarde zich veilig in zouden voelen.
Lees verder

Facelift voor Subaru Impreza
De huidige generatie Impreza is in Nederland nog niet zo gek lang te vinden. Desondanks legt Subaru zowel de vijfdeurs hatchback als de hier niet leverbare sedanversie al op de snijtafel.
Lees verder

Mercedes-Benz GLE Coupé laat zich morgen zien
Het is sinds enige tijd de normaalste zaak van de wereld geworden om van een bestaande SUV een coupé-achtige versie te maken. Bij Mercedes-Benz is het morgen tijd voor de GLE die dan als Coupé de wereld inkijkt.
Lees verder

Polestar opent eerste fabriek
Het Zweeds (en deels Chinese) Polestar had in de agenda een grote rode cirkel om vandaag gezet. Volvo's sportieve en geëlektrificeerde broertje knipt namelijk vandaag het lint door van zijn allereerste fabriek.
Lees verder