Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Oud-topman Volkswagen Ferdinand Piëch overleden

Oud-topman Volkswagen Ferdinand Piëch overleden
Voormalig bestuursvoorzitter van Volkswagen, Ferdinand Piëch, is op 82-jarige leeftijd overleden. Dat meldde Bild. Hij overleed zondag in een ziekenhuis in Beieren, aldus de krant.
Lees verder

Hyundai Ioniq Electric - Rij-impressie
De Hyundai Ioniq is gefacelift. Nog altijd is hij er als PHEV, hybride en full EV. Wij reden de elektrische variant, die een grotere accu heeft gekregen.
Lees verder

Weblog: De laatste visionaire constructeur is niet meer
Iedere liefhebber weet met welke grote daden de kleinzoon van Ferdinand Porsche zich verzekerde van zijn plaats in de twintigste-eeuwse autogeschiedenis. Zijn geesteskinderen staan in positieve en soms negatieve zin voor altijd op de kaart. De grandioze Porsche 917 in zijn tijd bij Porsche, waar hij door zijn hooghartige familie als 'Nicht-Namensträger' niet voor vol werd aangezien. De Quattro-techniek en de vijfcilinders bij Audi. De Phaeton en de Bugatti Veyron uit de tijd waarin hij met ...
Lees verder

David Brown Automotive komt met heftige Mini Remastered
David Brown Automotive kwam in 2017 met een herboren Mini op de proppen, een auto die straks gezelschap krijgt van een heftig getunede versie waar de Engelse fabrikant nu de eerste teaserafbeeldingen van vrijgeeft.
Lees verder

Genesis werkt aan elektrische SUV
Het op zichzelf staande luxelabel van de Hyundai Motor Group, Genesis, heeft een bijzonder verpakte mule van een elektrische SUV de weg opgestuurd. Door de unieke verpakking is het verder gissen waarmee we te maken hebben.
Lees verder

Mercedes-Benz GLE Coupé gepresenteerd
Eind vorig jaar kwam Mercedes-Benz met een nieuwe GLE op de proppen en nu is het moment daar dat het logische zustermodel daarvan wordt gepresenteerd. We heten welkom: de GLE Coupé, de auto die zijn vizier op BMW's X6 heeft gericht.
Lees verder

BMW X6 verliest zijn vorm
Op de dag dat Mercedes-Benz een volledig nieuwe generatie van de GLE Coupé aan het daglicht voorstelt, schuift BMW een wel heel opmerkelijk uitgevoerde versie van zijn X6 naar voren. Geheel toevallig, uiteraard.
Lees verder