Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Uitzwaaifeestje Rolls-Royce Ghost van start gegaan

Uitzwaaifeestje Rolls-Royce Ghost van start gegaan
Na een kleine tien jaar hangt Rolls-Royce een doek van de Ghost een stukje losser, want binnenkort laat het Britse merk die in zijn geheel vallen. Dat gaat echter niet gebeuren voordat Rolls met een speciale Zenith Collection van de Ghost komt. Wees snel, want er staan nog maar 50 exemplaren op de planning.
Lees verder

Onder het mes: Haval H9
Het Chinese Great Wall Motors voert een aantal submerken waar Haval er eentje van is. Met Haval mikt Great Wall vooral op cross-overs en SUV's. Bovenaan de Havel-ladder is het de H9 die de scepter zwaait, een auto die nu een facelift ondergaat.
Lees verder

Gefacelifte Mercedes-AMG E63 Estate gespot
Een tweede (rigoureuze) facelift voor de Mercedes-Benz E-klasse zit al even in het vat. Vorig jaar november liet een ingepakte Coupé zichzelf al zien. Nieuwe spyshots laten de krachtigste versie van de Benz zien: dit wordt de vernieuwde AMG E 63 Estate.
Lees verder

Hyundai Elantra nu ook als plug-in hybride
De Chinese consument kan straks ook van de Hyundai Elantra een plug-in hybride variant bestellen. Opvallend daarbij: het model is niet zoals elders in de wereld grondig gefacelift.
Lees verder

Vijf namen voor elektrische SUV's Volkswagen vastgesteld
Volkswagen zet de komende tijd vol in met zijn nieuwe elektrische ID.-familie. Na de eerdere naamregistratie van de reguliere ID.1 tot en met ID.9, heeft het Duitse bedrijf een nieuwe reeks namen geregistreerd. Deze keer zijn ze voor de SUV's en cross-overs.
Lees verder

Chevrolet Menlo is nieuwe elektrische cross-over
Chevrolet heeft een nieuwe elektrische SUV achter de coulissen staan, een auto die in ieder geval in China gevoerd gaat worden. Dankzij Chinese media kunnen we nu de eerste beelden bekijken van die ogenschijnlijk 'Menlo' gedoopte EV.
Lees verder

Nu laat Mercedes-AMG E 53 Coupé zich zien
Terwijl heel Europees autoland van een welverdiende vakantie geniet, hebben de ontwikkelaars bij Mercedes-Benz met zijn huidige overvol portfolio geen tijd te verliezen. Na de riante krachtpatser van gisteren, mag nu de meer bescheidenere E 53 Coupé het openbare ruim betreden.
Lees verder