Doorgaan naar hoofdcontent

Autozine: Audi prijst A4 AllRoad 2020

Audi prijst A4 AllRoad 2020
De nieuwe A4 AllRoad Quattro komt medio oktober 2019 naar Nederland. Met zijn vierwielaandrijving, extra bodemvrijheid, en krachtige benzine- en dieselmotoren is de stoer gelijnde stationcar overal in zijn element. De nieuwe A4 AllRoad Quattro heeft met zijn 35 mm verhoogde onderstel, 17-inch 15-spaaks wielen en unieke kunststof stylingdetails een extra avontuurlijk voorkomen.
Lees verder

Autotest: Opel Insignia Sports Tourer
Een stille vennoot is een zakenpartner die vooral faciliteert. Hij of zij maakt het zakendoen makkelijker, maar bemoeit zich niet met de dagelijkse gang van zaken. Zo'n karakter heeft de Opel Insignia Sports Tourer met 1.6 liter dieselmotor ook. Waarom? Lees het zelf.
Lees verder

Kia doet boekje open over XCeed
Kia onthult het opvallende achtergrondverhaal van de nieuwe XCeed, de CUV (Urban Crossover Utility Vehicle) waarvoor Kia in eerste instantie geen plannen had. Leden van het designteam vertellen in een korte film over het nieuwste lid van de Ceed-familie. Want hoe kwam de XCeed eigenlijk tot stand? In een boek en een film wordt het antwoord gegeven.
Lees verder

Porsche test Taycan op Nardo
In 24 uur tijd heeft een prototype van de Porsche Taycan op het hogesnelheidscircuit van Nardo in Italie 3.425 kilometer afgelegd. Ruwweg betekent dat een afstand van Nardo naar Trondheim in Noorwegen. De eerste volledig elektrische Porsche voltooide die prestatie tijdens een duurtest voorafgaand aan zijn wereldpremiere op 4 september aanstaande. Onder bloedhete omstandigheden, met een piek van 42 graden Celsius en een asfalttemperatuur tot 54 graden, klokte de Taycan snelheden die uiteenliepen van 195 tot 215 km/u.
Lees verder

Audi prijst Q5 hybrid
De prijzen van de nieuwe Q5 TFSI e quattro zijn bekend. De nieuwste plug-in hybrid van Audi is nu te bestellen in twee varianten en heeft een vanafprijs van 65.750 euro. De Audi Q5 TFSI e komt binnenkort naar Nederland en is leverbaar in twee verschillende varianten. De Q5 50 TFSI e quattro heeft een systeemvermogen van 220kW / 299 pk en dat van de Q5 55 TFSI e Quattro is 270kW / 367pk. In volledig elektrische modus is een actieradius van 40 kilometer in theorie mogelijk.
Lees verder

Hyundai kondigt i30 N Project C aan
Hyundai heeft een gelimiteerde versie van de krachtigste i30 N met 202 kW (275 pk) aangekondigd; de i30 N Project C. Door verschillende designupgrades en dynamische aanpassingen belooft de gelimiteerde i30 N Project C een nog opwindendere rijbeleving dan de standaard i30 N.
Lees verder

Vooruitblik: Audi A6 Avant
Stationcars zijn veelzijdige auto's. Ze bieden de luxe en verfijning van een gewone auto en voegen daar een flinke hoeveelheid extra ruimte aan toe. Bij Audi kan er echter nog een extra dimensie aan worden toegevoegd. Sinds jaar en dag biedt Audi namelijk een variant aan die de prestaties van een volbloed sportwagen levert. Maak kennis met de vierde generatie van de Audi RS6 Avant.
Lees verder