Doorgaan naar hoofdcontent

Oliver Zipse nieuwe voorzitter van de Raad van Bestuur van BMW AG.

Oliver Zipse nieuwe voorzitter van de Raad van Bestuur van BMW AG.
Oliver Zipse is per 16 augustus 2019 de nieuwe voorzitter van de Raad van Bestuur van BMW AG. Dat heeft de Raad van Toezicht besloten tijdens een bijeenkomst in Spartanburg, South Carolina. Zipse volgt Harald Krüger op, die de voorzitter van de Raad van Toezicht begin juli liet weten zich niet beschikbaar te stellen voor een tweede ambtstermijn.
Lees verder

Gegarandeerd 4% bijtelling met de BMW i3.
Korte levertijd van maar 1,5 maand +++ BMW i3 vanaf €48 netto bijtelling per maand +++ duurzaamste elektrische auto op de markt.
Lees verder

Festival Pure&Crafted komt naar Nederland.
Nederland is een nieuw festival rijker: op zaterdag 28 september vindt het festival Pure& Crafted plaats op Taets Art and Event Park. Bad Nerves (UK), SONS (BE), Indian Askin (NL) en Swedish Death Candy (UK) zijn de eerste bevestigde muziekacts voor dit buitengewone festival dat dit jaar voor het eerst in Nederland plaatsvindt. Meer muziekacts worden spoedig aangekondigd.
Lees verder

De allereerste BMW 2 Serie Gran Coupé heeft een bijzondere camouflage voor zijn laatste testfase.
Momenteel ondergaan de pre-productiemodellen van de allereerste BMW 2 Serie Gran Coupé de laatste uitgebreide tests. De al bijzondere camouflage op deze modellen is voorzien van QR-codes, die leiden naar een webpagina met meer informatie over het nieuwe model. Bijgaand het Engelstalige persbericht.
Lees verder

Prijzen nieuwe BMW 8 serie Gran Coupé.
De nieuwe BMW 8 Serie Gran Coupé is het derde model in het gamma van de BMW 8 Serie en heeft een geheel eigen karakter. De sportieve prestaties van deze vierdeurs sportauto passen perfect bij het verder verbeterde dagelijkse gebruiksgemak en het talent om comfortabel en snel grote afstanden te overbruggen. De nieuwe BMW 8 Serie Gran Coupé staat vanaf 2 november 2019 bij de BMW dealer.
Lees verder

Veelzijdiger en efficiënter dan ooit: de nieuwe BMW 225xe Active Tourer.
Plug-in hybride variant van urban allrounder nu met toonaangevende accutechnologie – puur elektrische range met meer dan 25% toegenomen tot 57 kilometer*, CO2 emissie met meer dan 15% verminderd.
Lees verder

BMW Motorrad eerste met Private Lease.
Rijden op een nieuwe BMW motorfiets al mogelijk voor slechts € 149,- all-in per maand.
Lees verder

BMW toont klassieke racegenen van de nieuwe BMW 3 Serie en Z4 op circuit van Zandvoort.
Tijdens de achtste editie van de Historic Grand Prix Zandvoort (6 t/m 8 sept) kan het publiek in de unieke BMW Motorsport Paddock live genieten van legendarische autosporthistorie. Voor dit bijzondere pop-up museum heeft BMW Nederland een prachtige collectie beroemde BMW racewagens verzameld. Tijdens de HGP kan iedereen in de BMW Motorsport Paddock deze iconische auto's van dichtbij bewonderen. Bovendien komen elke dag vier van deze racewagens in actie.
Lees verder