Doorgaan naar hoofdcontent

Prijsvraag Belgische GP: win een gesigneerde oranje Max Verstappen driver cap!

Prijsvraag Belgische GP: win een gesigneerde oranje Max Verstappen driver cap!
Ook dit Formule 1-seizoen maak je elke Grand Prix kans op een mooie prijs, door mee te spelen met onze prijsvraag. Je vindt de button onderaan op Verstappen.nl. 
Lees verder

Pirelli maakt bandenkeuzes Italiaanse Grand Prix bekend
Pirelli, de bandenleverancier in de Formule 1, heeft de bandenkeuzes van de teams voor de Grand Prix van Italiƫ bekendgemaakt. Tijdens het raceweekend in Monza hebben de teams de beschikking over de C2-, C3- en C4-banden die respectievelijk wit, geel en rood zijn gemarkeerd.
Lees verder

Red Bull Racing: 'Plukken de vruchten van samenwerking met Honda en ExxonMobil'
Het team van Aston Martin Red Bull Racing staat er om bekend een auto te kunnen door-ontwikkelen tijdens het seizoen, en dat bewijzen ze dit jaar weer. Max Verstappen behaalde de eerste overwinning van het seizoen in Oostenrijk en volgde dat op met nog een overwinning in Duitsland, terwijl men het gat naar Mercedes en Ferrari aan het dichten is. De sleutel voor het succes is de sterke band die het team heeft opgebouwd met Honda en brandstof- en smeermiddelen leverancier ExxonMobil, zo legt Paul...
Lees verder

Grand Prix van Spanje ook in 2020 op de kalender
Vandaag is bekend gemaakt dat de Grand Prix van Spanje volgend jaar ook wordt verreden. Mede door de komst van de Grand Prix van Nederland op Circuit Zandvoort, was het lange tijd was het onzeker of de race op het circuit de Barcelona-Catalunya na dit seizoen nog op de kalender zou staan. Door de bevestiging dat de Spaanse Grand Prix volgend jaar doorgang gaat vinden, is het circuit nabij Barcelona voor het 30e jaar op rij toneel is van een race om het Formule 1-wereldkampioenschap. Daarnaast...
Lees verder

Prijswinnaars van de unieke Belgische race-items van Max Verstappen bekend!
De gelukkige prijswinnaars van unieke race-items van Max Verstappen, zoals zijn gesigneerde Belgische race overall en helm, alsmede de winnaars van Paddock Tours op Spa-Francorchamps, zijn door Verstappen Travel, official travel partner van Max Verstappen, bekend gemaakt.
Lees verder