Doorgaan naar hoofdcontent

APH-Nieuws Brief

APH-Nieuws Brief

Beste lezers van de Nieuwsbrief van de Association Peugeot Hollande,

Peugeot's utilitaires, de werkpaardjes van het merk Peugeot door de jaren heen.

 

Klinkende namen als Boulangere, Betailliere, bachee, tolee, commerciale, Nez de couchon, doen nog steeds een glimlach en de nodige herinneringen opwekken.

Ze zijn zo belangrijk geweest voor ons merk, maar ook voor de naoorlogse wederopbouw in de jaren 50/60/70.

Daarom gaan we ze weer eens groots in het zonnetje zetten en wel op zondag 15 september 2019. Plaats van handeling; Peugeot Groene Hart locatie Montfoort. Het vooraanstaande Peugeot bedrijfsautocentrum in het midden van het land, dicht aan de A12. Afrit De Meern. Wat gaan we doen??? Allereerst verzamelen we rond de klok van 11:00 op locatie en worden de bedrijfsauto's in het gelid gezet. Uiteraard is er gezorgd voor koffie/thee en een passende traktatie.

Gastfamilie van Jaarsveld heeft het prive museum voor ons opengesteld met de nodige klassiekers en objecten waaronder de grootste particuliere verzameling maalwerken van Peugeot.

er is voldoende tijd voor het uitwisselen van verhalen, ervaringen en tips, kennismakingen en elkaars auto te bewonderen of het beantwoorden van vragen. Ook zijn er van de gastheer een paar bijzondere oude bedrijfswagens aanwezig.

Er zijn geen kosten aan dit evenement echter wel graag aanmelden via onderstaande button, vanwege de organisatie en logistiek.

 

Dus neem uw 201, 301, 202U, 203U, 403U, D3/D4 Q3A of DMA mee, maar ook mooie 404's J5/7/9's 504-en etc zijn zeer welkom.

Tot ziens op 15 september.


Wilt u deze nieuwsbrief niet ontvangen druk dan op de volgende link : Afmelden{/unsubscribe}