Doorgaan naar hoofdcontent

Autofans: De nieuwe Nissan Juke is klaar (2019)

AUTOFANS
De nieuwe Nissan Juke is klaar (2019)
De Nissan Juke heeft zo'n beetje op zijn eentje het B-SUV-segment opgericht in 2010. Vandaag wordt het iconische model vernieuwd: een gevaarlijke oefening voor Nissan.
Lees verder

Rij-impressie: Mitsubishi L200 (2019)
Je zou het niet verwachten, maar de Outlander PHEV is niet Mitsubishi's best verkochte model. Die eer gaat te beurt naar de L200. Toch is er sinds 2015 wat terrein verloren in de markt, tijd dus voor een grondige update.
Lees verder

Officieel: Double trouble, Ferrari 812 GTS & Ferrari F8 Spider
Zomer loopt op zijn einde en de herfst staat voor de deur. Niets weerhoudt Ferrari ervan om in één klap twee nieuwe cabrio's aan ons voor te stellen. Maak kennis met de Ferrari 812 GTS en Ferrari F8 Spider.
Lees verder

Officieel: Volkswagen ID.3 is VW Golf van de toekomst
In thuisland Duitsland trekt Volkswagen het doek van wat wel eens hun belangrijkste nieuwigheid kan zijn voor de komende jaren. De elektrische Golf van de volgende generaties heet ID.3 en werd zopas onthuld op de IAA autoshow in Frankfurt.
Lees verder

Officieel: BMW i Hydrogen Next gokt op waterstof
De afgelopen jaren leek het erop dat elektrische aandrijvingen de bovenhand zouden nemen bij BMW. Met deze i Next Hydrogen toont BMW dat ze waterstof nog niet vergeten zijn.
Lees verder