Doorgaan naar hoofdcontent

Autofans: Land Rover Defender draagt historiek verder (2019

AUTOFANS
Land Rover Defender draagt historiek verder (2019
Vlak na de Tweede Wereldoorlog, in 1948 stelde Land Rover de Defender voor. Een voertuig waarmee je door de modder kon ploeteren maar waarmee je nadien ook gewoon naar het dorp kon rijden. De wagen was net als bij de latere grote concurrent Jeep geïnspireerd op de Willy's, een voertuig dat in de oorlogstijden grote naam maakte dankzij zijn brede inzetbaarheid.
Lees verder

Dé nieuwe SUV's en crossovers op de IAA 2019!
VideotipsIAA 2019, autosalon frankfurt 2019 Het autosalon van Frankfurt 2019 trekt een blik vol nieuwe SUV's en crossovers open. Welke belangrijke modellen er zoal staan te blinken? Het autosalon van Frankfurt 2019 trekt een blik vol nieuwe SUV's en crossovers open. Welke belangrijke modellen er zoal staan te blinken?
Lees verder

Hyundai i10 N-Line verbergt nieuwe motor achter zijn vissmoel (2019)
Hyundai dost haar i10 N-Line niet enkel uit met exclusieve looks, het kleintje krijgt ook een exclusieve motor onder de kap. Al klinkt dat pittiger dan het eigenlijk is.
Lees verder

Slik, onze ideale Land Rover Defender kost 85.000 euro
Na een dik decennium van conceptmodellen, plaagstoten en geruchten is de nieuwe generatie Defender eindelijk daar. Een auto die onze offroadbeentjes in beweging weet te zetten. Richting de configurator van de nieuwe Defender bijvoorbeeld. Ons droommodel? Die draagt een prijs van 85.000 euro. Slik.
Lees verder

Hyundai Veloster N ETCR is elektrisch racebeest (2019)
Hyundai ging een elektrische racewagen lanceren en voegt nu ook de daad bij het woord. De Veloster N ETCR zal deelnemen in het gelijknamige ETCR, het Electric Touring Cars-kampioenschap.
Lees verder