Doorgaan naar hoofdcontent

Autofans: Mercedes toont met Vision EQS de luxueuze EQ-kant

AUTOFANS
Mercedes toont met Vision EQS de luxueuze EQ-kant
Mercedes bouwt verder aan het elektrisch aangestuurde EQ-gamma. Ditmaal tonen ze geen kleine SUV maar wel een concept car die laat zien hoe jouw bedrijfsdirecteur zich in de toekomst zal laten rijden, met een Mercedes-Benz EQS.
Lees verder

BMW Concept 4 heeft niercrisis (2019)
BMW blikt op het autosalon van Frankfurt vooruit op de nieuwe generatie 4 Reeks met de Concept 4. Een auto die de dubieuze eer krijgt om de verticale niertjes van weleer terug te introduceren. Of we hier gewoon aan moeten wennen?
Lees verder

Officieel: Alpina B3 Touring is compleet w√ľnderbar (2019)
BMW's huistuner Alpina is nu al klaar met haar rappe versie van de nagelnieuwe 3 Reeks Touring. Die B3 Touring schopt het tot 463 pk. Waardoor deze B3 de M3 Touring is die BMW zelf nooit zal maken.
Lees verder

Stop de persen: Volkswagen heeft nieuw logo!
In de diepste catacomben van de Volkswagen Group heeft VW knijterhard gewerkt aan een nieuwe identiteit. Die is nu vanonder het doek gehaald. Of Jan in de straat het verschil gaat opmerken?
Lees verder

Hyundai i30 N Project C is lichtgewicht-festijn (2019)
Hyundai lanceert een gelimiteerde variant van haar hothatch i30 N. Die krijgt geen extra performance onder de kap maar wel een dieetkuur om de dynamische kwaliteiten extra in de verf te zetten. De i30 N Project C is geboren!
Lees verder