Doorgaan naar hoofdcontent

Autofans: Mercedes Vision Simplex Concept oogt simpel

AUTOFANS
Mercedes Vision Simplex Concept oogt simpel
Laat het excentrieke uiterlijk van de Mercedes Vision Simplex je echter niet verrassen. Mercedes combineert moderne toetsen met een klassiek uiterlijk om zo het verleden en de toekomst vorm te geven.
Lees verder

Audi's stoelendans gaat verder: volgend jaar nieuwe CEO
Volgens Duitse media moet huidige Audi CEO Bram Schot volgend jaar zijn zetel afstaan aan een nieuwe topman. Die topman luistert naar Markus Düsmann en is momenteel bestuurslid bij BMW.
Lees verder

Toekomst Frankfurt Motor Show hangt aan zijden draadje
De Europese autosalons komen onder steeds mee druk te staan en het eerste slachtoffer kan wel eens de Frankfurt Motor Show worden. Zelfs mensen achter de show twijfelen openlijk of er nog een toekomst is voor de zogenaamde "IAA".
Lees verder

SCHRIJF JE NU IN VOOR DE AUTOFANS WORKSHOP AUTOFOTOGRAFIE ISM SONY
Na het succes van vorige editie slaat Autofans terug de handen in elkaar met Sony. Een kans die je niet mag missen als fotograaf!
Lees verder

Mitsubishi plaagt met concept voor Tokio
Het grote nieuws vanop het autosalon van Frankfurt kregen jullie al voorgeschoteld, waardoor het nu uitkijken is naar de nieuwtjes vanop de Tokio Motor Show volgend maand. Mitsubishi bijt de spits af met een compacte plug-in-SUV. Al gaat het wel over een concept.
Lees verder