Doorgaan naar hoofdcontent

Autofans: Officieel: Is Mercedes-AMG GLB 35 de AMG te veel? (2019)

AUTOFANS
Officieel: Is Mercedes-AMG GLB 35 de AMG te veel? (2019)
Nee, een zevenzitter is geen nieuw territorium voor AMG. Denk maar aan de epische R 63 AMG. Een zevenzitter met een viercilinder op hoge pootjes... dat klinkt alles behalve "AMG". Is dit de sportieveling te veel?
Lees verder

Toyota en Suzuki vormen alliantie om onzekere toekomst te trotseren
Toyota en Suzuki nemen een belang in elkaar om zo sterk te staan voor de magere jaren die er aan zitten te komen in de automobielsector. Het gaat niet om een alliantie à la PSA en Renault-Nissan maar het samenhokken van beide bedrijven is evenwel frappant.
Lees verder

Nieuwste concept Nissan is, euhm, golfbal?!
Nissan heeft een golfbal ontwikkelt die steeds de hole vindt. Het nut daarvan? Aantonen hoe pienter de autonome technologie van het merk is. Al lijkt een auto van 1.7 ton door het verkeer laveren nog net iets moeilijker dan een balletje naar een gaatje doen rollen.
Lees verder

Ceramic Wax Uit Een Busje?!
Videotips Een keramische coating om je lak te beschermen kost vaak duizenden euro's... deze Hybrid Ceramic Wax van Meguiars wil daar verandering in brengen. Maar wat is het juist? Tijd voor een nieuwe episode van Autoglans! Een keramische coating om je lak te beschermen kost vaak duizenden euro's... deze Hybrid Ceramic Wax van Meguiars wil daar verandering in brengen. Maar wat is het juist? Tijd voor een nieuwe episode van Autoglans!
Lees verder

Cupra Tavascan is elektrische mini-Urus
De proporties van deze conceptcar doen wat denken aan die van de Lamborghini Urus, maar dit is geen Chinese poging tot plagiaat. Neen, het Spaanse Cupra kondigt met deze Tavascan Concept de komst aan van een zuiver elektrische SUV-coupé.
Lees verder