Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Audi S6 - BMW M550d - Dubbeltest

Audi S6 - BMW M550d - Dubbeltest
Dankzij steeds verdergaande turbotechniek acht Audi de tijd rijp om de S6 te voorzien van een dieselmotor in plaats van een op benzine. Daarmee wordt het de ideale concurrent voor de BMW M550d. Twee sportief bedoelde diesels met een praktische koets, die beide vloeiend turbotaal spreken.
Lees verder

Back to Basics: Land Rover Defender 110
Tegen alle gebruiken in staat de nieuwe Land Rover Defender vanaf z'n onthulling in de configurator. Je begrijpt het al: hij ontkomt niet aan een rol in 'Back to Basics!'.
Lees verder

Mazda CX-30 - Rij-impressie
Omdat de Mazda CX-3 gebaseerd is op de Mazda2, was er onder de CX-5 nog ruimte voor een extra SUV. En je mag raden hoe die heet. Fout!
Lees verder

'Bram Schot weg bij Audi'
Topman Bram Schot moet volgend jaar zijn plek afstaan bij Audi. In het voorjaar van 2020 neemt de voormalige BMW-bestuurder Markus Düsmann het stokje van de Nederlander over, meldt de Frankfurter Allgemeine Zeitung op basis van ingewijden.
Lees verder

De Tweeling: Ford F-150 – Lincoln Blackwood
Hoewel Amerikaanse pick-ups de laatste jaren steeds luxueuzer zijn geworden, blijkt het nog verrassend lastig om zo'n 'truck' op succesvolle wijze onder de vlag van een luxemerk te voeren. Ford probeerde het in 2002 voor het eerst met de Lincoln Blackwood.
Lees verder

Blik to the Future: Toyota Yaris
Hoewel Toyota z'n uiterste best doet om de auto van het suffe imago af te helpen, is de Yaris nog altijd niet de meest sprankelende auto van het B-segment. Als het aan Toyota ligt, wordt dat met de geheel nieuwe generatie allemaal anders.
Lees verder

Mercedes-Benz toont Vision Simplex Concept
Mercedes-Benz heeft tijdens Design Essentials deze Vision Simplex Concept getoond, een opvallende creatie die door de Duitsers wordt omschreven als een 'sculptuur' die voor zowel het verleden als de toekomst van Mercedes-Benz staat.
Lees verder