Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: BMW presenteert Concept 4

BMW presenteert Concept 4
BMW kiest de IAA van Frankfurt uit als podium om de Concept 4 op te presenteren, een hagelnieuw studiemodel waarmee het merk vooruitblikt op - je raadt het al - de nieuwe 4-serie.
Lees verder

Dít is de BMW i Hydrogen Next
BMW presenteert in Frankfurt niet alleen de Concept 4, maar ook de i Hydrogen Next. Met deze showauto laat BMW zien hoe ver het is met de ontwikkeling van waterstoftechniek.
Lees verder

Mercedes-Benz onthult de Vision EQS
Elegant, aerodynamisch en emotioneel: met deze woorden in het achterhoofd gegrift ging Mercedes-Benz aan de slag met zijn nieuwe concept-car. Of deze krachttermen terugkomen laten we aan jullie over, maar een krachtig ontwerp is het zeker geworden. Zie hier: de nieuwe Mercedes-Benz Vision EQS.
Lees verder

Land Rover Defender onthuld
De Land Rover Defender hoort ontegenzeglijk tot de grootste iconen uit de automobielhistorie. Het vervangen van de doorontwikkeling van de oer-Land Rover moet dan ook een gruwelijk zware opgave zijn geweest. Eindelijk, ruim 71 jaar na de onthulling van het origineel en de geboorte van het merk, heeft Land Rover de New Defender klaar. Wordt dit dé mannetjesputter van de 21e eeuw?
Lees verder

Alpina onthult B3 Touring
Van de nieuwe 3-serie is nog geen M3-versie, maar gelukkig zijn daar de mannen en vrouwen van Alpina. Het merk komt met de B3 Touring op de proppen, een auto die het wachten op de M3 tot een aangename bezigheid maakt.
Lees verder

Honda maakt prijsindicatie E bekend
In Frankfurt maakt de Nederlandse divisie van Honda bekend hoeveel zijn guitige E ongeveer moet gaan kosten. Volgende maand opent de importeur de orderboeken.
Lees verder

Eerste vergelijking: Volkswagen ID.3 tegen Tesla Model 3, Kia e-Soul en Nissan Leaf
De Volkswagen ID.3 komt nét te laat voor de grote elektrische vergelijkende test in de huidige AutoWeek, waarin drie populaire EV's het tegen elkaar opnemen. Wat we wel kunnen doen, is de nieuwkomer op papier vast vergelijken met de Kia e-Soul, Nissan Leaf E+ én de Tesla Model 3 Standard Range Plus.
Lees verder