Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Fiat komt met chique Panda Trussardi

Fiat komt met chique Panda Trussardi
Fiat slaat de handen ineen met het Italiaanse modehuis Trussardi. Een bijzonder rijkuitgeruste Panda vloeit als eerste voort uit deze samenwerking. De luxepoes draagt de vanzelfsprekende naam Panda Trussardi.
Lees verder

Bugatti's betaalbare EV is productieklaar
Om zijn 110de verjaardag te vieren, komt Bugatti al heel het jaar door met verschillende unieke nieuwtjes. De eerder aangekondigde betaalbare EV is nu klaar, maar helaas ook gelijk al uitverkocht.
Lees verder

Toyota Auris - Occasion aankoopadvies
Nee, een Toyota Auris wordt natuurlijk nooit een spannende auto. Maar wie zoekt dat nu eigenlijk? De Auris heeft namelijk ontegenzeggelijk een heleboel andere kwaliteiten.
Lees verder

In het Wild: Mazda 6 MPS (2008)
Het is weer tijd voor een In het Wild en het onderwerp van deze keer is, in tegenstelling tot wat de twee ovale pijpen en de waarden op papier suggereren, niet eens zo heel wild. Het gaat om een Mazda 6 MPS uit 2008: een snelle zakensedan met vierwielaandrijving en 260 pk.
Lees verder

Honda CR-V subtiel onder het mes
Honda heeft in de Verenigde Staten een gemoderniseerde CR-V gepresenteerd. Het heeft er alle schijn van dat we in Europa nog even op de bijgepunte SUV moeten wachten.
Lees verder

Ineos Automotive kondigt Grenadier aan
Het door miljardair én autoliefhebber Jim Ratcliffe geleide Ineos Automotive heeft laten weten hoe zijn eerstgeborene gaat heten: Grenadier. De offroader wordt straks in Wales gebouwd.
Lees verder

Canadese GM-medewerkers naar huis gestuurd
General Motors (GM) heeft tijdelijk 1300 medewerkers in Canada naar huis gestuurd. De assemblagefabriek in Oshawa loopt stroef, door grote vertragingen als gevolg van stakingen in Amerikaanse fabrieken van de autoreus.
Lees verder