Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Hyundai i10 - Eerste Kennismaking

Hyundai i10 - Eerste Kennismaking
Voor Hyundai wordt de IAA 2019 het feest van de volledig nieuwe Hyundai i10. Waar andere merken het A-segment vaarwel zeggen, gaat Hyundai er met frisse moed tegenaan. Wij mochten aan de vooravond van de beurs vast even om de auto heen lopen en erin plaatsnemen.
Lees verder

Hyundai i10 volledig nieuw naar IAA
Voor Hyundai wordt de IAA 2019 het feest van de volledig nieuwe Hyundai i10. Waar andere merken het A-segment vaarwel zeggen, gaat Hyundai er met frisse moed tegenaan.
Lees verder

Hyundai warmt op voor stekkersporter
Hyundai pakt enorm uit tijdens de de IAA van Frankfurt. Het merk laat nu een nieuwe teaservideo zien van de elektrische raceauto die het tijdens de Duitse beurs aan de wereldpers voorstelt.
Lees verder

Hyundai toont stukje... HB20
Meer Hyundai-nieuws deze morgen, al is de nieuwswaarde van dit artikel slechts relevant voor de liefhebber van auto's die nadrukkelijk níet in Europa worden verkocht. Hyundai komt namelijk met... een nieuwe HB20.
Lees verder

BMW schuift M4 Edition M Heritage naar voren
Terwijl BMW achter de schermen volle bak bezig is met de ontwikkeling van een geheel nieuwe 4-serie, maakt de M-versie van die huidige auto nog een passend afscheidsrondje. Dit is de M4 Edition M Herritage.
Lees verder

Ferrari F8 Tributo Spider én open 812 Superfast op komst
Ferrari is niet aanwezig tijdens de IAA van Frankfurt, maar dat betekent niet dat het merk niets nieuws in het vat heeft zetten. Het merk komt met twee nieuwe open modellen en dankzij een op Instagram opgedoken afbeelding weten we nu ook exact om welke auto's het gaat.
Lees verder

Volkswagen: Nieuwe 'Urban Coupé' naar Europa
Onlangs werd bekend dat Volkswagen een nieuwe 'coupé-SUV' zou gaan produceren in Brazilië. Nu bevestigt het merk dat die nieuwkomer ook Europees asfalt onder zijn wielen krijgt.
Lees verder