Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Mini Remastered Oselli Edition gepresenteerd

Mini Remastered Oselli Edition gepresenteerd
Van de in 2017 door David Brown Automotive gepresenteerde Mini Remastered is zojuist een sportieve variant gepresenteerd. Maak kennis met de Mini Remastered Oselli Edition.
Lees verder

Volkswagen ID.3 - Onthulling
Op dit moment toont Volkswagen in Frankfurt de ID.3 in volle glorie. Wij mochten vooraf, tijdens de fotosessies voor het promotiemateriaal in de fotostudio in Wolfsburg, vast kijken in en rond de auto die Volkswagen het elektrische tijdberk in moet schieten.
Lees verder

Volkswagen ID.3 in vol ornaat
VW heeft ons lang aan het lijntje gehouden, maar eindelijk heeft de Volkswagen ID.3 geen geheimen meer voor ons. Het model dat Volkswagen het elektrische tijdperk in moet schieten en de eerste telg aan de ID-reeks staat onverhuld op de IAA in Frankfurt.
Lees verder

Van dichtbij: nieuw Volkswagen-logo
De Volkswagen ID.3 is de eerste auto van het merk waar het zijn nieuwe logo opplakt. Volkswagen werpt nu een lichtje op wat er nou echt anders is.
Lees verder

Dít is de Audi RS7 Sportback
Audi Sport is druk bezig met het lanceren van hagelnieuwe RS-modellen. Tijdens de IAA van Frankfurt beleeft de reeds gepresenteerde RS6 Avant zijn publieksdebuut, een auto die gezelschap krijgt van deze splinternieuwe RS7 Sportback.
Lees verder

Audi RS7 Sportback - Eerste kennismaking
De A7 Sportback werd grofweg twee jaar geleden gepresenteerd, maar van een beestachtige RS-versie ontbrak lang ieder spoort. Tot nu. Een van Audi's IAA-knallers is namelijk deze hagelnieuwe 600 pk sterke RS7 Sportback!
Lees verder

Porsche 911 Carrera 4 gepresenteerd
Porsche breidt het leveringsgamma van de nieuwe 911 langzaam maar zeker uit met meer varianten. Tijdens de IAA van Frankfurt is het de Carrera 4 waar de 911 kennis mee maakt.
Lees verder