Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Nieuwe hoofdontwerper voor Kia

Nieuwe hoofdontwerper voor Kia
Kia heeft een nieuwe designbaas aangewezen. Karim Habib is per direct Senior Vice President én Heaf of Kia Design Center.
Lees verder

Ford: 'Vanaf 2022 wint geëlektrificeerd van benzine- en diesel'
Ford zet tijdens de IAA van Frankfurt zijn geëlektrificeerde modellen in het zonnetje. Daarbij zegt het merk te verwachten dat het vanaf 2022 meer auto's met een geëlektrificeerde aandrijflijn verkoopt dan reguliere benzine- en dieselversies.
Lees verder

Dít is de Hyundai 45 Concept
Jawel, nóg meer Hyundai-nieuws. In Frankfurt maken we kennis met de 45 Concept, een hommage aan de Pony Coupé Concept die 45 jaar geleden in Turijn zijn publieksdebuut maakte.
Lees verder

Pininfarina omarmt Bosch en Benteler
Automobili Pininfarina gaat een samenwerking aan met Bosch Engineering en Benteler. De bedrijven gaan samen een platform voor elektrische auto's maken waarbij de nadruk ligt op sportiviteit.
Lees verder

Hyundai i10 nu al als N-Line
Hyundai pakt groots uit tijdens de IAA van Frankfurt. Het merk neemt onder andere een elektrische racer, de 45 Concept én de volledig nieuwe i10 mee naar de Duitse show. Over die laatste is enkele weken na zijn onthulling al nieuws te melden. De nieuwe generatie i10 mag zich namelijk de vierde Hyundai noemen die met het N-Line-pakket beschikbaar komt.
Lees verder

Hyundai Veloster N ETCR rolt elektrospieren
Hyundai Motorsport - de afdeling van Hyundai die zich bezighoudt met autosport - stelt tijdens de IAA van Frankfurt zijn eerste elektrische raceauto aan het wereldpubliek voor: de Veloster N ETCR.
Lees verder

Hyundai i30 N Project C gepresenteerd
Hyundai schuift tijdens de IAA van Frankfurt een extra sportieve versie van de van nature al niet malse i30 N naar voren. De nieuwkomer heet i30 N Project C  en komt in een oplage van slechts 600 stuks beschikbaar.
Lees verder