Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Nieuwe Skoda Octavia RS gesnapt

Nieuwe Skoda Octavia RS gesnapt
Zeer waarschijnlijk tovert Skoda nog voor het eind van dit jaar een nieuwe generatie Octavia uit de Tsjechische hoed. Van die auto verschijnt op termijn weer een sportieve RS-versie en het is die auto die nu voor het eerst in camouflagetrim is gesnapt.
Lees verder

'Robocar is 's werelds snelste autonome auto'
Het management van Roborace klopt elkaar vandaag ongetwijfeld fanatiek op de schouder. De autonome Robocar van het bedrijf mag zich namelijk de snelste autonome auto ter wereld noemen.
Lees verder

Alpina B3 Touring knalt over de 'Ring
Alpina presenteert tijdens de IAA van Frankfurt een volledig nieuwe B3, een even potente als luxueuze variant van de BMW 3-serie die hier nu als Touring over de Nürburgring-Nordschleife wordt gejaagd.
Lees verder

Elon Musk richt pijlen op Porsche
Elon Musk heeft de gemoederen voor de zoveelste keer hoog laten oplopen met één van zijn ondertussen befaamde Tweets. De topman lijkt zich nogal bedreigd te voelen na de onthulling van de elektrische Porsche Taycan.
Lees verder

Audi presenteert de gefacelifte A5
Audi onthult in aanloop naar de IAA nog een nieuwtje: de gefacelifte Audi A5. De verjongingskuur zorgt ervoor dat we in één klap vijf nieuwe modellen ontmoeten.
Lees verder

Facelift Friday: Lexus GS
De vierde generatie van de Lexus GS lijkt voor ons voorlopig de laatste te worden, aangezien de auto in Europa is vervangen door de ES. We blikken nog eenmaal terug op de laatste GS, die in 2015 een forse facelift moest ondergaan.
Lees verder

Modeljaarupdate voor Bentley Continental GT
Een klein jaar na de introductie voert Bentley kleine wijzigingen door voor de Continental GT. Verwacht echter geen rigoureuze veranderingen.
Lees verder