Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Nieuwe Skoda Rapid duikt op

Nieuwe Skoda Rapid duikt op
In de krochten van het internet duiken we foto's van de nieuwe Skoda Rapid op. Zowel de Sportback als de Sedan gingen onder het mes en zijn cosmetisch flink aangepakt. Maar wij hebben reeds afscheid genomen van de compacte Skoda, toch?
Lees verder

Prijzen MG ZS EV bekend
MG is druk bezig zich uit te rollen over de Europese markt. Het merk trapt af met de elektrische ZS EV, een auto waarvan AutoWeek nu de prijzen kan melden.
Lees verder

DS 9 duikt op
DS is volle bak aan de slag met een geheel nieuw grote sedan/liftback. Voor de onthulling is nu al duidelijk hoe die kakelverse telg eruit gaat zien, want de auto belandt vroegtijdig op het wereldwijde web.
Lees verder

Onder het mes: Daihatsu Sigra en Toyota Calya
Wie weleens in Azië is geweest, heeft daar ongetwijfeld auto's zien rondrijden die we in Europa helemaal niet kennen. De Daihatsu Sigra en Toyota Calya zijn daar voorbeelden van. Die tweeling is nu gefacelift.
Lees verder

Hyundai ontwikkelt airbag tussen passagier en bestuurder in
Hyundai heeft een nieuw stukje techniek op het gebied van passagiersveiligheid aangekondigd. Toekomstige modellen krijgen een extra airbag. De 'plofzak' zou de kans op hoofdletsel met 80 procent moeten verminderen.
Lees verder

Gesnapt: Mercedes-AMG GT 'Black Series'
Mercedes-AMG biedt zowel de GT Coupé als Roadster al in diverse vermogensvarianten aan, maar er is een versie waar de GT-liefhebber nog even op moeten wachten: de Black Series. Het is die ultieme topversie van de AMG GT-familie die nu in camouflagetrim is opgedoken.
Lees verder

Prijzen BMW M8 Coupé én M8 Cabrio bekend
AutoWeek kan exclusief melden welke bedragen BMW wil ontvangen voor de M8 Coupé en M8 Cabrio. De vanafprijs ligt rond de 2 euroton.
Lees verder