Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Nieuwe topdiesel voor Volkswagen T-Roc

Nieuwe topdiesel voor Volkswagen T-Roc
Volkswagen voegt een nieuwe dieselmotor toe aan de line-up van de T-Roc. De bovengrens van het dieselaanbod ligt daarmee 40 pk hoger dan voorheen.
Lees verder

Nissan Leaf+ vs. Tesla Model 3 Standard Range Plus – AutoWeek Dubbeltest
Al meer dan tien jaar valt er voor zakelijke rijders een heleboel voordeel te halen door met een auto met een lage (theoretische) CO2-uitstoot te gaan rijden. Sindsdien zijn de normen jaarlijks stevig aangescherpt en wie anno 2019 nog volop wil profiteren, zal met een EV van minder dan € 50.000 thuis moeten komen.
Lees verder

Nieuwe details BMW M2 CS gedeeld
Op een privé-evenement voor BMW-klanten in België is de M2 CS gepresenteerd. Een forumlid van Bimmerpost was aanwezig en deelt details van het nieuwe model. Zo krijgt de CS, waarschijnlijk de laatste variant van de M2, niet minder dan 450 pk.
Lees verder

Vernieuwde Lexus RX heeft een prijs
Lexus maakt de prijzen van de vernieuwde RX bekend. De strakgetrokken versie van de grootste SUV die het merk in ons land levert, kost net wat meer dan z'n voorganger.
Lees verder

BMW 745Le - Achteruitkijkspiegel
Na een ruim hiaat keert de Achteruitkijkspiegel terug bij AutoWeek! In de eerste aflevering nemen Roy en Marco in een BMW 745Le de week door die Roy naar Ferrari bracht, en Marco naar de IAA.
Lees verder

Audi A6 TDI politie vaak niet inzetbaar
De 'supersnelle' auto's die de politie heeft gekocht om beter jacht te maken op criminelen en verkeersvandalen kunnen niet allemaal worden gebruikt. Dat bevestigt een woordvoerder van de Nationale Politie naar aanleiding van een bericht in De Telegraaf.
Lees verder

Back to Basics: Land Rover Range Rover Evoque
Wat uiterlijk betreft borduurt de nieuwe Range Rover Evoque duidelijk voort op de oude. Ook de nieuwe is daarmee typisch zo'n auto die pas gaat leven als-ie helemaal wordt afgeladen met opties en accessoires, maar daar moeten wij van 'Back to Basics' natuurlijk niets van weten. Kaal zal-ie zijn!
Lees verder