Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: 'Nog dit jaar Maybach-variant van Mercedes-Benz GLS'

'Nog dit jaar Maybach-variant van Mercedes-Benz GLS'
Mercedes komt nog dit jaar met een Maybach-variant van zijn GLS. Dat bevestigen bronnen binnen het merk met de ster aan onze Britse collega's van Autocar tijdens de IAA in Frankfurt. De auto moet in het vaarwater van auto's als de Bentley Bentayga en de Rolls-Royce Cullinan gaan zitten.
Lees verder

Audi maakt prijs vernieuwde Q7 bekend
De vernieuwde Audi Q7 staat achter de coulissen klaar om met zijn vernieuwde koetswerk de wereld te bestormen. De Nederlandse importeur laat nu weten voor welke prijs dat in ons land gaat gebeuren.
Lees verder

Gefacelifte Jaguar F-Pace buiten de deur
De eerste SUV van Jaguar is rijp voor een facelift. Het merk is aan het testen geslagen met een ingepakte én aangescherpte versie van de F-Pace.
Lees verder

Tesla's record-Model S heeft nieuwe 'Plaid'-aandrijflijn
Tesla's topman Elon Musk verkondigde gisteren op Twitter dat de Model S op het Amerikaanse circuit Laguna Seca een record heeft gebroken. De Model S zou de snelste vierdeurs op die baan zijn gebleken. Nu is ook een video beschikbaar, maar dat is niet het grootste nieuws.
Lees verder

Fiat 500X nu als Sport
Fiat breidt de prijslijst van de 500X uit met de Sport, een versie die zijn naam tracht te verwezenlijken met een voor de auto nieuwe turbomotor.
Lees verder

Audi RS6 - Op de rollenbank
Doorgaans vergelijken we in deze rubriek het gemeten resultaat op de rollenbank met het vermogen dat ooit in de folder van de desbetreffende auto stond. Voor één keer gooien we het over een ander boeg. We maken een serie met extreem getunede auto's die op geen enkele manier meer iets van doen hebben met  de fabrieksopgave. Tijdens onze oproep voor kandidaten lieten we er geen gras over groeien . 'We willen minimaal 500 pk zien, anders hoef je niet te komen.' Over een periode van vijf weken ...
Lees verder

Toyota Land Cruiser J70 volop in de spotlight
De in 1984 op de markt gebrachte Land Cruiser van generatie J70 is nog altijd in leven. De onverwoestbare terreinbeul wordt in Zuid-Afrika nog even in het zonnetje gezet.
Lees verder