Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Opel Astra - Rij-impressie

Opel Astra - Rij-impressie
Bij de tussentijdse update van de Astra heeft Opel het grote nieuws onder de kap verstopt: een compleet nieuw motorenprogramma. En van die motoren is er geen één afkomstig van het Franse moederconcern PSA, ze zijn allemaal nog onder GM ontwikkeld. Opmerkelijk!
Lees verder

Gefacelifte Renault Mégane RS vrijwel stickerloos betrapt
Renault lanceert binnenkort een rits aan gefacelifte modellen. Een daarvan is de Mégane, die na zo'n drie jaar een bijpuntesessie krijgt. De extreme RS-variant van deze auto duikt nu vrijwel in zijn naakte hoedanigheid op.
Lees verder

Dít is de Lamborghini Sián!
Vanmorgen verschenen de patentschetsen van een hagelnieuwe Lamborghini op de digitale kanalen, maar nu is het Lamborghini zelf dat het doek trekt van de extreem heftige Sián!
Lees verder

Hyundai toont '45 Concept' opnieuw
Hyundai heeft een tweede teaserafbeelding gedeeld waarop de 45 Concept is te zien, het studiemodel dat tijdens de IAA van Frankfurt zijn publieksdebuut beleeft.
Lees verder

Dít is de nieuwe Nissan Juke!
Een kleine tien jaar nadat Nissan het segment van de compacte cross-over op de kaart zette met de eerste Juke, stelt het merk een volledig nieuwe generatie van zijn eigenwijze hoogpotige aan de wereld voor. Tijdens de IAA van Frankfurt is de Juke II van dichtbij te bewonderen.
Lees verder

Mercedes-Benz teast EQ Concept
Mercedes-Benz neemt een nieuw studiemodel mee naar de IAA van Frankfurt, een showauto die volgens het merk laat zien waar het EQ-label op designvlak naar toe gaat.
Lees verder

Mazda aan de slag met elektrische concept
Op elektrisch gebied hoeven we vooralsnog niet bij de plaatselijke Mazda-dealer aan te kloppen. Daar komt binnenkort echter verandering in. Het grote nieuws verstopt Mazda voorlopig nog in deze speciaal geprepareerde CX-30.
Lees verder