Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Peugeot 508 - Afscheid duurtest

Peugeot 508 - Afscheid duurtest
Na een half jaar nemen we afscheid van onze Peugeot 508 duurtester. De bijzonder gestileerde D-segmenter maakte een ijzersterke eerste indruk, maar naarmate de maanden vorderden vonden we toch wat minpunten.
Lees verder

McLaren toont eerste door MSO gerestaureerde straat-F1
Komend weekend presenteert McLaren Special Operations (MSO) een volledig gerestaureerde McLaren F1. Dat doet de fabrikant van 6 tot 8 september op het Hampton Court Palace Concours d'Elegance bij Edinburgh, Schotland. De foto's van het zilvergrijze exemplaar deelt het bedrijf al.
Lees verder

Porsche-CEO: elektrische SUV was veilige keus
Als Porsche zijn eerste elektrische auto een SUV had gemaakt, was dat wellicht een groter verkoopsucces geweest dan de Taycan, maar de leiding stond erop dat het een sportauto zou worden. Dat zegt CEO-Oliver Blume in gesprek met AutoWeek.
Lees verder

Smart vernieuwt Fortwo én Forfour
Dat een fabrikant z'n complete gamma vernieuwt zien we zelden, maar vandaag is het zover. In de aanloop naar de IAA in Frankfurt presenteert Smart de Fortwo, Fortwo Cabrio én Forfour in een stevig gemoderniseerde vorm, al blijft de techniek ongemoeid.
Lees verder

Skoda Kamiq past Monte Carlo-jasje tijdens IAA
De prijslijst van Skoda's nieuwste model, de compacte Kamiq, krijgt er een nieuw topmodel bij. Bovenaan de Europese prijslijst prijkt binnenkort de Monte Carlo.
Lees verder

In detail: Peugeot 508 (SW) Hybrid
Een jaar geleden presenteerde Peugeot in Parijs de plug-inhybrideversies van de 508 en de 3008. De 3008 werd vorige week nader toegelicht, nu is het de beurt aan de 508.
Lees verder

Dit kost de Kia XCeed
Over een kleine maand maakt de Kia XCeed zijn Nederland opwachting. Vandaag is bekend geworden hoeveel dit opgehoogde Kia-feestje moet kosten.
Lees verder