Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Prijzen Audi A1 Citycarver bekend

Prijzen Audi A1 Citycarver bekend
Eind juli breidde Audi de A1-familie uit met een hagelnieuwe variant: de Citycarver. Nu is bekend wat die nieuwe A1-smaak moet kosten.
Lees verder

Patentplaten Volkswagen Tayron Coupé opgedoken
De Chinese consument kan straks nóg een hier onbekende SUV in de showrooms van Volkswagen verwachten. De speciaal voor de Chinese markt bestemde Tayron krijgt namelijk gezelschap van een  - je raadt het al - 'coupébroertje'.
Lees verder

Subaru Legacy Outback 2.5 AWD - 1999 - 1.015.600 - Klokje Rond
Koen Hol kreeg een gratis Subaru Legacy Outback. Dat er een miljoen op de teller stond, was voor hem alleen maar reden om extra enthousiast te worden. Volgend jaar zet hij met vriend Rik in deze auto koers naar de Subarufabriek in Tokio, in de hoop dat de Legacy daar een plekje in het museum krijgt. Gaan de mannen die monstertocht met goed gevolg volbrengen?
Lees verder

'Duitse ministerie dreigt met extra boetes voor Audi'
Er hangt een nieuwe boete boven het hoofd van Audi. Althans, als het aan het Duitse ministerie van Transport (bij ons Infrastructuur en Waterstaat) ligt. Binnen enkele weken moet Audi namelijk klaar zijn voor belangrijke dieselschandaal-deadline.
Lees verder

Ferrari F8 Tributo ontvangt prijskaartje
Tijdens de Autosalon van Genève maakte het wereldpubliek kennis met de Ferrari F8 Tributo. Die 488-opvolger krijgt nu een Nederlands prijsstickertje opgeplakt.
Lees verder

Gesnapt: productierijpe Volkswagen 'ID.4' Crozz
Volkswagen stelde tijdens de IAA van Frankfurt eindelijk de productieversie van de ID.3 naar voren. Die hatchback blijft natuurlijk niet het enige van meet af aan als EV ontwikkelde model van het merk. Volgend jaar maken we kennis met de productieversie van de ID Crozz Concept, een auto die nu in camouflagepak buiten de deur is gesnapt.
Lees verder

Hyundai i30 spoedig onder het mes
Hyundai werkt achter de schermen hard aan een bijgewerkte versie van de i30 Hatchback, een auto die zich nu voor het eerst buiten de deur laat zien.
Lees verder