Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Volkswagen en Ford overtuigd van EV-timing

Volkswagen en Ford overtuigd van EV-timing
Het elektrische tijdperk lijkt al in volle gang te zijn. Laadpalen schieten als wortels uit de grond en de showrooms staan steeds voller en voller met EV's. Toch missen er nog enkele grote spelers op de markt met (bruikbare) elektrische personenauto's. Volgens twee belangrijke fabrikanten is er echter niks aan het handje.
Lees verder

Opengewerkte Ferrari 812 Superfast in beeld
Ferrari trekt op korte mijn het doek van maar liefst twee nieuwkomers. Een daarvan is een opengewerkte versie van de 812 Superfast, een auto die nu op Instagram is opgedoken.
Lees verder

Alpine onthult A110 Rally
De klassieke A110 van Alpine wist niet alleen op esthetisch vlak hoge ogen te gooien. De door Giovanni Michelott vormgegeven Franse coupé maakte namelijk ook in de autosport indruk. De momenteel actuele A110 maakt kennis met een Rally-versie om het historische plaatje compleet te maken.
Lees verder

Hyundai HB20 volledig in beeld
Hyundai heeft het digitale doek getrokken van een nieuwe hatchback die je op het Europese wegennet nooit en te nimmer tegen zult komen. Dít is de tweede generatie van de Hyundai HB20.
Lees verder

Voorbumper Skoda Octavia duikt op
We hopen dat jullie het zo vlak voor het weekend nog aankunnen, want er is heftig nieuws opgedoken. Hier zie je namelijk de voorbumper van de gloednieuwe Skoda Octavia.
Lees verder

Gesnapt: nieuwe Hyundai Tucson
Hyundai is druk in de weer met de ontwikkeling van een nieuwe Tucson. De vierde generatie van die SUV laat zich nu - gestoken in een camouflagekostuum - voor het eerst bekijken.
Lees verder

Audi RS7 debuteert in Frankfurt
In aanloop naar de persdagen van de IAA in Frankfurt maakt Audi bekend met welke auto's zij op de proppen komen zetten. Veel wisten we al, maar de komst van een nieuwe telg was tot nu toe nog onbekend.
Lees verder