Doorgaan naar hoofdcontent

Autozine: Big Event van Opel staat voor de deur

Big Event van Opel staat voor de deur
The Big Event van Opel keert ook in de tweede helft van 2019 terug op de kalender. Tijdens de dertiende editie van deze show (actieperiode 9 tot en met 14 september) profiteren klanten van tijdelijk extra voordeel, zoals 2.000 euro extra inruilwaarde bovenop de Autotelex-inruilwaarde van de huidige auto (1.000 euro voor de Opel KARL, de nieuwe Corsa en de nieuwe Astra). Behalve de extra inruilwaarde krijgen kopers van een nieuwe Opel personen- of bedrijfsauto voor 500 euro gratis brandstof en mogen ze kosteloos voor 250 euro aan Opel-accessoires aanschaffen.
Lees verder

Hyundai presenteert Tucson N-Line en i30
Na de Hyundai i30 5-deurs en de i30 Fastback is nu ook de Tucson verkrijgbaar in een sportieve N Line-uitvoering. Deze speciale Hyundais onderscheiden zich door hun sportieve interieur en exterieur, een aangepaste wielophanging, een scherpere besturing en een gemodificeerd uitlaatgeluid. Hyundai heeft plannen om nog meer modellen in de sportieve N Line-outfit aan te bieden. Daarover maakt het merk meer bekend op de Internationale Automobilausstellung (IAA), van 12 tot 22 september 2019 in Frankfurt.
Lees verder

5 EuroNCAP sterren voor Skoda Kamiq
De Skoda KAMIQ heeft de maximale veiligheidsscore van vijf sterren toegekend gekregen bij een test door het onafhankelijke European New Car Assessment Programme (Euro NCAP). Hiermee behoort de eerste stads-SUV van Skoda tot de veiligste autos in zijn klasse. De KAMIQ scoorde uitzonderlijk goed op het gebied van bescherming van volwassen inzittenden en fietsers.
Lees verder

Ford onthult Puma Titanium X
Ford trekt het doek van een extra luxe uitvoering van de nieuwe Puma. De chique versie van de compacte crossover van Ford beleeft volgende week zijn debuut tijdens de IAA in Frankfurt 2019. De nieuwe Puma Titanium X is de meest luxe variant van het gamma en zit vol functies die het comfort en het gemak naar een hoger niveau moeten brengen. De Puma Titanium X is standaard voorzien van technologieen zoals draadloos opladen van smartphones, een handsfree achterklep en een B amp;O audiosysteem. Hij onderscheidt zich daarnaast met een exclusieve afwerking van zowel het in- als exterieur.
Lees verder

OpelConnect Service gaat live
OpelConnect gaat live. Met deze nieuwe service zijn Opel-rijders verzekerd van hulp bij calamiteiten. Dankzij navigatie met actuele online verkeersinformatie, noodoproep en het op afstand controleren van de auto via een app zouden zij relaxter onderweg zijn. Veel OpelConnect-services en informatie is binnen handbereik via het kleuren touchscreen van het infotainmentsysteem (compatibel met Apple CarPlay en Android Auto) of via de smartphone met de myOpel app. OpelConnect maakt zijn debuut op de IAA 2019 in Frankfurt (publieksdagen 12-22 september).
Lees verder

Citroen introduceert Origins-modellen
Citroen introduceert een collectie special editions om een eeuw vol creativiteit en durf te vieren. Deze Origins Collectors Editions zijn echte blikvangers met een extra rijke uitrusting. Aan de buitenzijde van de jubileumversies verwijzen speciale Origins since 1919 logos naar een eeuw innovatie. Bronskleurige carrosseriedetails geven het design een subtiel accent. Ook in het interieur zijn diverse bronze verwijzingen naar het jubileum terug te vinden. De Origins Collectors Editions bieden hun extra rijke uitrusting en bijzondere jublieumstyling tegen speciale prijzen.
Lees verder

Peugeot introduceert 508 Hybrid
Peugeot introduceert de 508 HYbrid en 508 SW HYbrid. In beide gevallen betreft het hier een plug-in hybride (PHEV). Volgens de eerste metingen verbruikt de 508 Hybrid 1.3 liter per 100 km, met een uitstoot van 29 gram per kilometer. De 508 SW plug-in hybrid noteert een verbruik van 1.3 liter per 100 km met een uitstoot van 30 gram per kilometer. De 508 HYbrid en 508 SW HYbrid kunnen nu al worden besteld in Frankrijk en later in het jaar ook in de andere landen waar het model op de markt zal worden gebracht.
Lees verder