Doorgaan naar hoofdcontent

Autozine: Ferrari introduceert 812 GTS

Ferrari introduceert 812 GTS
Precies vijftig jaar na het debuut van de laatste spider in de Ferrari-range met een voorin gemonteerde V12, presenteert Ferrari de 812 GTS. De 812 GTS treedt in de voetsporen van vele iconische modellen, waaronder de 166 MM, de eerste Ferrari V12 spider uit 1948 die een jaar later de twee belangrijkste endurance-races ter wereld won: de Mille Miglia en de 24 Uur van Le Mans. De laatste in die lijn van V12 spider serieproductieauto's was in 1969 de 365 GTS4, beter bekend als de Daytona Spider.
Lees verder

Audi introduceert A7 Sportback 55 TFSI e
Met de A7 Sportback 55 TFSI e Quattro presenteert Audi de Grand Turismo onder de plug-in hybrides. Op basis van een systeemvermogen van 270 kW/367 pk combineert deze A7 PHEV een Audi design en gebruiksgemak met een ruime elektrische range, lage verbruikscijfers en prestaties. De A7 Sportback 55 TFSI e quattro komt dit najaar op de markt.
Lees verder

Volkswagen onthult ID.3
Met de wereldpremiere van de ID.3 op de IAA 2019 van Frankfurt start Volkswagen een nieuw tijdperk, waarin elektrisch rijden moet doorbreken bij de massa. Het eerste model van de nieuwe en brede range elektrische Volkswagens is per saldo CO2-neutraal en 100% connected. Er is keuze uit drie batterij-varianten, die reikwijdtes van 330, 420 of 550 km (WLTP) mogelijk zouden maken. De eerste exemplaren van de ID.3 arriveren medio 2020 en de Nederlandse vanafprijzen worden binnenkort bekendgemaakt. In Duitsland kost de basisversie minder dan 30.000 euro.
Lees verder

Audi introduceert RS7
Audi introduceert de nieuwe RS7 Sportback. Audi Sport GmbH heeft niet alleen het design van de tweede generatie van de supersporter flink extraverter gemaakt, maar heeft hem ook meer vermogen en mild-hybrid technologie meegegeven.
Lees verder

Land Rover onthult nieuwe Defender
Land Rover onthult de nieuwe Defender. Het karakteristieke uiterlijk van de iconische Defender is vertaald naar een modern ontwerp dat robuust oogt, maar tegelijkertijd rijplezier uitstraalt. Dankzij vier Accessory Packs en een uitgebreid assortiment individuele accessoires kunnen klanten de New Defender volledig personaliseren.
Lees verder

Audi toont AI:TRAIL Quattro
Op de IAA 2019 in Frankfurt completeert Audi zijn kwartet van studiemodellen met de onthulling van de AI:TRAIL quattro. Deze visie op de elektrische terreinauto van de toekomst is een totaalconcept voor duurzame mobiliteit buiten de gebaande paden. Op de Audi-stand in hal 3 wordt de Audi AI:TRAIL quattro geflankeerd door de Aicon, AI:ME en AI:RACE concept cars.
Lees verder

Mercedes-Benz toont EQS
Mercedes-Benz toont tijdens de IAA Frankfurt (12-22 september 2019) de EQA. Hier laat Mercedes-Benz de uitdagingen van de toekomst zien: duurzaamheid is een centraal onderdeel van de merkfilosofie en een belangrijk aspect van de bedrijfsstrategie. De showcar is het resultaat van de nieuwe doelstellingen en biedt een vooruitblik op de grote, elektrische limousines van de toekomst.
Lees verder