Doorgaan naar hoofdcontent

Autozine: Vernieuwde Skoda SUPERB heeft een prijs

Vernieuwde Skoda SUPERB heeft een prijs
De Skoda Superb is vernieuwd met een aangescherpt design, de komst van plug-in hybridetechnologie, EVO-dieselmotoren, meer comfort en het nieuwste op het gebied van connectiviteit en assistentiesystemen. De SUPERB wordt leverbaar vanaf 38.390 euro.
Lees verder

Hyundai prijst Kona hybrid
Hyundai heeft de prijzen van de KONA Hybrid bekendgemaakt. Deze compacte SUV met hybrideaandrijflijn is er vanaf 27.995 euro. Behalve met zijn prijs valt de KONA Hybrid ook op door tal van technologische vernieuwingen, waaronder Hyundai Bluelink-connectiviteitsmogelijkheden, SmartSense-veiligheidstechnologieen en geavanceerde infotainmentfuncties.
Lees verder

Mercedes-Benz toont Vision Simplex
Met de Vision Mercedes Simplex presenteert Mercedes-Benz Design tijdens Design Essentials 2019 een sculptuur die voor de afkomst en toekomst van het luxemerk Mercedes-Benz staat. De sculptuur symboliseert de overgang naar een nieuw tijdperk van design en technologie. Tegelijkertijd is het een hommage aan het historisch erfgoed en de geboorte van het merk.
Lees verder

Opel start myDigitalService
Wat gebeurt er met een Opel tijdens een onderhoudsbeurt? Dankzij Opel myDigitalService weten Opel-rijders precies wat er gebeurt, nadat zij de auto bij de Opel-dealer afgeleverd hebben. Via myDigitalService zijn de werkzaamheden van de dealer namelijk altijd transparant en inzichtelijk. De klant wordt door smartphone-notificaties op de hoogte gehouden over de aanvang, de visuele inspectie, de onderhoudsbeurt en de voltooiing van het onderhoud. Wanneer de inspectie of onderhoudsbeurt afgerond is, krijgt de eigenaar een bericht dat de auto opgehaald kan worden.
Lees verder

Rij-impressie: Mercedes-Benz A-Klasse
quot;Het beste of niets quot; luidt het motto van Mercedes-Benz. Dat is makkelijk te realiseren bij de topmodellen, waar kosten noch moeite worden gespaard. Maar bij compacte auto's is het heel wat lastiger om perfectie na te streven. Toch weet de Mercedes-Benz A-Klasse zich van de massa te onderscheiden met bovengemiddeld goede rijeigenschappen en vooruitstrevende elektronica. En daar komt nu nog een troef bij: een variant met plug-in hybride aandrijving. Maak kennis met de quot;A250e quot;.
Lees verder

Hyundai introduceert centrale zijairbag
Hyundai heeft een nieuwe zijairbag ontwikkeld die de veiligheid van inzittenden verbetert. Het gaat om een centrale zijairbag tussen de bestuurder en de bijrijder voorin. Het is de bedoeling dat toekomstige Hyundai-modellen met deze nieuwe airbag worden uitgerust.
Lees verder

SEAT presenteert Tarraco Limited Edition
SEAT introduceert Limited Editions van de Tarraco. Deze speciale uitvoeringen van SEATs grote SUV tillen de uitrusting naar een hoger niveau, en combineren dat met een speciale prijsstelling en een voordeel tot 6.710 euro.
Lees verder