Doorgaan naar hoofdcontent

Honda bevestigt nieuwe motor en gridstraf voor Max op Monza

Honda bevestigt nieuwe motor en gridstraf voor Max op Monza
Max Verstappen krijgt voor de Italiaanse Grand Prix de beschikking over de nieuwe Spec-4 power unit van Honda, hetgeen betekent dat hij een gridstraf zal oplopen. Op Monza zal hem dus een inhaalrace vanuit het achterveld te wachten staan.
Lees verder

Prijsvraag Italiaanse GP: win een gesigneerde Max cap en 1:43 schaalmodel!
Ook dit Formule 1-seizoen maak je elke Grand Prix kans op een mooie prijs, door mee te spelen met onze prijsvraag. Je vindt de button onderaan op Verstappen.nl. 
Lees verder

Italiaanse Grand Prix tot en met 2024 op Formule 1-kalender
De Grand Prix van Italiƫ maakt op zijn minst de komende vijf jaar deel uit van het Formule 1-seizoen. Het nieuws werd vandaag bekendgemaakt tijdens een evenement in Milaan dat in het teken stond van het 90-jarig bestaan van Scuderia Ferrari. Tevens werd de 90e editie van de Italiaanse Grand Prix gevierd, die komend weekend op het programma staat.
Lees verder

Max vanuit Monza: 'Misschien wel grootste stap vooruit'
Komend weekend staat alweer de volgende Grand Prix op het programma. Het Formule 1-circus is inmiddels neergestreken in Italiƫ. Vanuit Monza blikt Max terug op zijn vroege uitvalbeurt op Spa-Francorchamps, waar hij in de eerste bocht in aanraking kwam met Kimi Raikkonen: "Ik zie dat als een race-incident. Mijn wielen blokkeerden niet en ik had controle over mijn auto. Ik remde iets later dan Kimi en zat half naast hem. Ik had verwacht dat we zij aan zij door de bocht zouden rijden,...
Lees verder