Doorgaan naar hoofdcontent

Prijsvraag Belgische GP kent geen winnaar: dubbele kans bij Italiaanse GP

Prijsvraag Belgische GP kent geen winnaar: dubbele kans bij Italiaanse GP
Er dongen 566 deelnemers mee bij de dertiende ronde van de door Verstappen.nl in samenwerking met de Max Verstappen webshop opgezette prijsvraag. Omdat Max al in de eerste ronde van de race op Spa-Francorchamps uitviel en dus geen rondetijd heeft laten noteren, hebben we helaas geen winnaar aan kunnen wijzen. Er is besloten deze prijs, een gesigneerde oranje Max Verstappen driver cap en VER lanyard, als extra prijs door te schuiven naar de prijsvraag van Italië. Daar zullen dus twee...
Lees verder

Ticketverkoop Belgische GP 2020 van start: Max Verstappen Tribune en zone Brons
Je kunt je bij Verstappen Travel nu al verzekeren van tickets voor de Grand Prix van België 2020. Ook in het nieuwe raceseizoen kun jij aanwezig zijn op de officiële Max Verstappen Tribune op Spa-Francorchamps in België. Je ontvangt dan tevens een Premium Box met exclusieve inhoud en maakt kans op unieke prijzen.
Lees verder

Verstappen over start in Spa: 'Hebben moeite om de wielspin constant te houden'
Een dag na de Grand Prix van België is Max Verstappen weer in Nederland te vinden. De Aston Martin Red Bull Racing-coureur schoof aan bij het programma Peptalk op Ziggo Sport, waar onder meer werd teruggeblikt op de afgelopen wedstrijd op het Belgische Spa-Francorchamps.
Lees verder

Max voorafgaand aan Italiaanse GP: 'Monza is voor ons niet het beste circuit'
Terugblikkend op de Belgische Grand Prix, waar Max Verstappen helaas al in de eerste ronde na een crash met Kimi Raikkonen uitviel, laat de Nederlander weten: "Het weekend in Spa was er een met gemengde gevoelens en het zet zeker dingen in perspectief, maar ik ben blij dat we back-to-back races hebben, zodat we komend weekend meteen weer aan de bak kunnen."
Lees verder