donderdag 24 oktober 2019

Autofans: Autofans op de Tokyo Motor show 2019: de nieuwigheden in een notendop

AUTOFANS
Autofans op de Tokyo Motor show 2019: de nieuwigheden in een notendop
De voorbije nacht opende aan de andere kant van de wereld de Tokyo Motor Show haar deuren. Autofans was van de partij en bundelt alle nieuwigheden samen, recht van het salon. Want het hoeft niet altijd Brussel te zijn...
Lees verder

Toyota e-Racer moet in de toekomst ook rijplezier bieden
Ook in een toekomst met zelfrijdende auto's moet er nog plaats zijn voor rijplezier. Dat is de boodschap die Toyota met deze e-Racer wil brengen.
Lees verder

Rij-impressie + video: Renault Captur (2019)
Nissan Juke mag dan wel het segment van de compacte crossover hebben uitgevonden, het is stiefbroer Captur die zichzelf het kroontje op mag zetten als meest verkochte crossover in Europa. Renault verwacht dan ook niet minder van generatie twee. Of 'ie daarvoor de juiste strijdwapens in huis heeft?
Lees verder

Afscheid van de Volkswagen Golf 7 in 7 weetjes
Vanavond is het zover. Dan wordt de huidige Golf, die in 2012 debuteerde, na zeven jaar afgelost door de nieuwe. Wij blikken nog even terug op de Golf 7 in zeven weetjes.
Lees verder

Wacht, wat?! Nissan test 304 pk sterke Leaf
De dagen van de klassieke hothatch zijn geteld, dat voel je in je kleinste teen. Want elektrificatie zal een steeds belangrijkere rol gaan spelen in autoland. Dat dit allesbehalve slecht hoeft te zijn toont Nissan. Want het Japanse merk test momenteel een Leaf met twee elektromotoren. Goed voor 304 pk!
Lees verder