woensdag 16 oktober 2019

Autofans: Europese rem op autonome auto's frustreert automerken

AUTOFANS
Europese rem op autonome auto's frustreert automerken
Verschillende automerken uitten hun frustratie op de trage vernieuwende Europese regelgeving omtrent autonome auto's. Het resultaat is een rits auto's die momenteel in staat zijn verregaande autonome taken uit te voeren... maar dat niet mogen van Europa. Nefast voor de ontwikkeling.
Lees verder

Jeep Gladiator voortaan ook in leger-trim
Jeep heeft samen met legervoertuigbouwer AM General een tactisch voertuig met militaire doeleinden gebouwd van haar Gladiator pick-up. Want ook de wereld redden van terrorisme mag in stijl gebeuren.
Lees verder

Lamborghini is officieel geen sportwagenfabrikant meer!
Lamborghini is officieel geen sportwagenfabrikant meer! Hoezo? Het Italiaanse merk verkocht in de eerste helft van dit jaar meer SUV's dan sportwagens. Want jawel, de Urus vliegt meer over de toonbank dan alle sportwagens van het merk samen. Laat dat maar even bezinken.
Lees verder

'Groene' 508 Peugeot Sport Engineered krijgt groen licht
Op het salon van Genève begin dit jaar stelde Peugeot een sportieve hybride conceptcar voor: de 508 Peugeot Sport Engineered. Die gaat nu in productie, zo bevestigt Peugeot.
Lees verder

Officieel: BMW 2 Reeks Gran Coupé (2019)
BMW liet het segment bij de vorige generatie 2 Reeks onaangeroerd, maar nu waagt het zich toch aan de compacte vierdeurscoupé. De BMW 2 Reeks Gran Coupé gaat de confrontatie aan met de Mercedes CLA en A-Klasse Sedan, en met de Audi A3 Sedan.
Lees verder