dinsdag 22 oktober 2019

Autofans: Maximumsnelheid op Duitse autobahn tijdelijk weer van de bahn

AUTOFANS
Maximumsnelheid op Duitse autobahn tijdelijk weer van de bahn
Nee, de maximumsnelheid op onbegrensde Duitse snelwegen komt niet op 130 km/u te liggen. Het Duitse parlement stemde het voorstel met een stevige meerderheid weg.
Lees verder

Tesla en Porsche spelen spelletje om ter verst plassen
Het spel zit op de wagen tussen Tesla en Porsche. Beide constructeurs willen maar wat graag aan elkaar bewijzen dat ze de snelste zijn. Dat doen ze natuurlijk het liefst online.
Lees verder

Nieuwe Skoda Octavia, ben jij dat?
Een Duits forum voor Skoda-fans (jawel, het bestaat) lijkt een kiekje van de nieuwe generatie Octavia in handen te hebben. Die afbeelding zou per ongeluk tijdelijk online hebben gestaan in een configurator.
Lees verder

Officieel: Audi A6 nu ook als fiscale plug-in (2019)
Met 2020 om de hoek is Audi in een sneltempo haar modellen aan het vergroenen - lees: de CO2 naar beneden aan het halen. De A6 krijgt nu een versie met 43 g/km CO2, in de vorm van de "A6 55 TFSI e quattro ". De A6 met stekker, zeg maar.
Lees verder

Is dit de BMW M3?
Met de lancering van de 3 Reeks Berline en 3 Reeks Touring achter de rug is het nu halsreikend uitkijken naar het M-derivaat. Het grote boze internet zegt nu in het bezit te zijn van een plaatje van die M3. Een poepfoto. Wat we verder weten over de M3?
Lees verder