dinsdag 22 oktober 2019

Autofans: Nagelnieuwe Toyota Yaris opgeleukt met GR-opsmuk

AUTOFANS
Nagelnieuwe Toyota Yaris opgeleukt met GR-opsmuk
De lak van de vierde generatie Yaris is nog niet droog of Gazoo Racing kleeft al een rits onderdelen op de carrosserie. Want wat BMW kan met M Performance, dat kan Toyota ook met GR. Ongeveer.
Lees verder

Nagelnieuwe Toyota Yaris opgeleukt met TRD-opsmuk
De lak van de vierde generatie Yaris is nog niet droog of Toyota Racing Development kleeft al een rits onderdelen op de carrosserie. Want wat BMW kan met M Performance, dat kan Toyota ook met TRD. Ongeveer.
Lees verder

Autofans op slipcursus bij Jesco! [PROMOTED]
Videotips Met het slechte weer om de hoek trekt Autofans naar de Jesco Auto Training School voor een opfrisslipcursus. Met het slechte weer om de hoek trekt Autofans naar de Jesco Auto Training School voor een opfrisslipcursus. Schuif maar mee!
Lees verder

Renault Kangoo en Master profiteren van waterstoftechniek
Tegen 2020 zal Renault een Kangoo en Master aanbieden die gebruik maken van waterstof. Dit als eerste in de bestelwagenwereld.
Lees verder

Prijslijst: Volkswagen T-Roc R versus de rest (2019)
Met de T-Roc R dumpt Volkswagen 300 pk in een compacte crossover-verpakking. Of dat een serieuze invloed heeft op de prijs? We zoeken het uit en vergelijken meteen even met zijn rechtstreekse rivalen. Rivalen die vooral uit eigen huis komen.
Lees verder