dinsdag 15 oktober 2019

Autofans: Officieel: Porsche Taycan 4S is instapversie met ruimste rijbereik (2019)

AUTOFANS
Officieel: Porsche Taycan 4S is instapversie met ruimste rijbereik (2019)
Het doek is nog geen dikke maand van de Taycan, Porsches eerste elektrische auto, of daar is de instapversie al. De Taycan 4S laat je kiezen uit twee batterijgroottes en twee vermogensversies.
Lees verder

Polestar 2 kent zijn prijs (2019)
Het Zweedse Volvo werkt naarstig aan een rivaal voor de Tesla Model 3. Die zal geen Volvo-badge dragen maar wel door het leven gaan als de Polestar 2. Van die sedan hebben we nu de Belgische prijzen. Kijk je even mee?
Lees verder

Toyota LQ is voor eenzame chauffeurs (2019)
Op het autosalon van Tokio zal Toyota niet enkel uitpakken met de nieuwe generatie Yaris maar ook met deze LQ, een "conceptauto die een emotionele band tussen auto en bestuurder moet scheppen". Juist ja.
Lees verder

Geinig: Daihatsu Copen GR Sport
Gazoo Racing, de performante afdeling van Toyota is klaar met haar nieuwe project na de GR Supra. Dat is niet één of andere GR Celica, wel deze Daihatsu Copen GR Sport. Veel stoerder dan dit worden de kleintjes niet
Lees verder

Audi stopt ontwikkeling vliegende auto
Audi heeft te kennen gegeven niet meer verder te gaan met het Pop.Up Next-project. Een project dat het samen met vliegtuigfabrikant Airbus aan het uitwerken was en als middelpunt een vliegende auto omvatte. De vliegende auto van Audi is dus nog niet meteen voor morgen.
Lees verder